Tiistaina oli Balancen toinen kerta vuorossa Loimaalla ja kouluttajana Dogitiimin Anu. Cinco oli aivan mahdottoman innoissaan kun se huomasi minne se pääsi. Näköjään koirakin voi jäädä jumppaan koukkuun. Hallille oli jälleen rakennettu "temppurata" kaikille neljälle koiralle oma pisteensä joita vaihdeltiin säännöllisin väliajoin. Cinco oli niin tohkeissaan, että halusi näyttää mulle kaikki osaamisensa eli kiipeili korokkeilla yksinään ja tarjoili kaikenlaista mm. kontaktin alastuloa.

k%C3%A4nny1%20626-normal.jpg

k%C3%A4nny1%20618-normal.jpg

k%C3%A4nny1%20625-normal.jpg

Tällä kertaa treenailtiin erikokoisten jakkaroiden päällä pyörimistä molempiin suuntiin.  Aloitettiin hieman isommasta jakkarasta ja päästiin lopulta vessakorokkeen päälle pyörimään. Hyvin kääntyi molempiin suuntiin ja kovin asetteli tassujaan ettei vaan tipahda korokkeen päältä alas. Naksu on kyllä oiva apuväline ja Cincolle sitä on käytetty heti pienestä asti. Jaksaa tarjota ja yrittää koko ajan eikä tarvitse itse mennä sinne sohimaan/avustamaan.

k%C3%A4nny1%20608-normal.jpg

 Taipuminen oli aiheena toisella pisteellä. Se onnistui paremmin kuin edellisen kerran askellussuoraan. Nameja laitoin aluksi joka väliin ja sen jälkeen harvensin. Ensin mentiin rauhallisella kävelyllä ja lopulta Cinco meni ravilla ympyrää useaan otteeseen molempiin suuntiin. Puolipallon päällä askellettiin etuosa pallolla ja takajalat maassa. Se oli helppoa koska ollaan sitä tehty kotona dyn-airin päällä. Toistepäin niin että takajalat oli puoli pallon päällä ja piti askeltaa oli paljon vaikeampaa. En ole tajunnut edes treenata sitä toistepäin :D Nyt onnistui jo puolipallon päällä istuminen helposti. Vikalla pisteellä oli isompi ja pienempi Dyn-Air niiden päällä tehtiin samoja asioita. Pyörimistä päällä sekä askeltamista niin että etu/takajalat oli lätyn päällä. Dyn-Airin päällä takajalatkin pystyivät askeltamaan. Nopeasti oppivainen kaveri joka jaksaa aina yrittää :) Peruuttaminenkin onnistui tyynyyn päältä pois hyvin. Sitä ollaan kotonakin treenattu useampaan kertaan.

k%C3%A4nny1%20621-normal.jpg

Kotiläksyksi saatiin "törkkiminen" eli koiran pylly kohti omistajaa. Namipalkka pienen matkan päähän (koiran katse palkassa). Pientä liikettä ensin etuosan sitten kylkien ja lopulta takaosan kohdalle. Koiran tulee laittaa pikkuisen vastaan. Kun onnistuu palkka namille. Toistoja voi aluksi tehdä  3-5 x. Olipa kivat ja hauskat treenit! Tämä on yksi meidän lempilajeista :) Onneksi on vielä kaksi kertaa jäljellä tammikuussa!.

k%C3%A4nny1%20622-normal.jpgk%C3%A4nny1%20612-normal.jpg