Kolme päivää vapaata tuli kirjaimellisesti tarpeeseen. Koirien kanssa tuli hieman treenailtua sekä lenkkeiltyä. Käytiin hieman Hunnarilla ja Elonkierrossa kirmailemassa. Jälkimmäiseen lenkkiin saatiin Iiris ja pojat seuraksi. Voi mahdoton miten koirilla oli hauskaa keskenään!. Eivät olleet hieman yli kuukauteen nähneet toisiaan ja meno oli sitten sen mukaista. Mennä kirmasivat niin että sammaleet vaan pöllysi metsässä. Eipä tainnut 1,5h lenkin aikana olla hetkeä etteivät olisi juosseet :D Selvitiin lenkistä ilman hauleja. Käveltiin onneksi jo metsästä pois kun kuului ampumaääni ja vähän ajan päästä uudelleen jonkun koiran ajohaukkua. En tiedä miten kaukana olivat, mutta ääni tuntui melkein kuin vieressä olisivat olleet. Olipas mukava lauantai aamupäivän avaus. Iltapäivällä käytiin vielä Turussa hieman treenailemassa tyttöjen kanssa.

Tänään oli sitten vuorossa Tanjan käsittely länderityttösillä. Tytöt oli mukavassa kunnossa. No ollaan vietetty totaali treenitaukoa yli 4 viikkoa joten ei sen puolesta ole voinut mitään "äksidenttiä" edes sattua. Fyralla oli virtsaputket tukossa sekä päänuppi vasemmalta puolelta. Sen kuuppaa saatiin sitten tovi käsitellä koska koko nuppi oli ihan vinossa?. Samaa nuppi vinoutta oli Cincolla. Tosin epäilen että Cimo on Fyran nupin vinouteen syypää koska tykkää roikkua Fyran kaulassa/takissa. Cinco oli muuten kaikkiaan puhdas ilman mitään suurempia jumeja. Duo ei Tanjalla ole ollut hetkeen kun olen hieman Lucasta/Duoa vuorotellut. Duo oli toiselta puolelta ihan normaali koira ja hyvin liikkuvainen, mutta vasenpuoli mikä on loukkaantunut oli sitten kuin tiiliskivi. Tilanteeseen nähden kuitenkin hyvässä kunnossa. Myös Duolla oli päänuppi ja kaula jumissa, mutta se selittäytyy sillä 11 hampaan poistolla mikä tehtiin kesäkuussa :D

Ensi viikolla olisi tarkoitus lopettaa yli 4 viikon aksatauko ja mennä treeneihin :) Kyllä tässä jo hieman aksajalkaa kutittaa siihen malliin, että voisi jotain treenata tauon jälkeen. Luulen ettei tytöilläkään ole mitään sitä vastaan? :)

tuho1-normal.jpg

Cinco: En mä mitään oo tehnyt...?