Keskiviikkona ajeltiin Turkuun tämän vuoden viimeisiin ratatreeneihin kouluttajana Tuulia Liuohto. Fyralla oli normaali vakipaikka omassa ryhmässä, mutta Cincolle ostin aikaisemmasta ryhmästä tuurauspaikan. Rata oli haastava siellä oli mm. kohta jossa puomin alla oli kaksi u-putkea. Koiran piti ekasta putkesta mennä itsenäisesti toiseen putkeen. Ohjaaja joutui jäämään puomin toiselle puolelle.

Cimo-Petteri oli taas aivan pähkinöinä. Se kuumi niin että huuto vaan kuului ja tietenkin pari mustelmaakin se sai aikaiseksi mun nahkaani. Treenit olivat kyllä hyvät, paikoitellen aivan mahtavia kohtia ja hyvää menoa. Jotain vaikeita juttuja kuten yllämainittu putkesta-putkeen ei onnistunut heti. Palkattiin jonka jälkeen se sujui ongelmitta. Tuulian sanoja lainateksini mulla on käsissä potentiaalinen yksilö jonka liikkuminen radalla on todella hienoa. Lisäksi estehakuisuudesta saatiin kehuja. Cinco kyllä tekee omat päätöksensä heti jos ohjaus on myöhässä. Nyt pitäisi vaan saada ratatreeniä alle ja vahvistaa vielä tauon jälkeen kontakteja sekä keppejä.

Fyra-Maisteri on kyllä sitten hauska tapaus. Se oli ihan mahdottoman innoissaan päästessään aksaamaan. Fyra on kuitenkin niin cool että se ei sitä näytä kovin paljoa. Se patoaa itseään tosi paljon kentän laidalla kiinni ollessaan. Se ei kuitenkaan huuda eikä kilju. Meno oli sitten aika villiä, mutta aikamoista terapiaa Cincon jälkeen :D Jouduttiin Fyran kanssa myös vahvistamaan samaa kohtaa mitä tehtiin Cincon kanssa. Fyra tosin ei mennyt kontaktille vaan pyöri uudellen ja uudelleen putkeen :D Muuten rata meni hyvin. Yksi hauska kohta siellä oli, tultiin puomilta sieltä piti törkätä tiukassa kulmassa kepeille. Tyhmänä peitin koko keppien näkyvyyden ja laskin käden alas. Koira tuli lähemmäs niin nostin sen yli. Fyra teki sitten todella hienon vippauksen hypylle :D Se luki mun sijainnin ja kädet niin että tulee tehdä vippaus. Mä kun en kauheasti noita vippauksia harrasta niin olin aivan puulla päähän lyöty. Käänty muuten ihan sikahienosti :)) On se aika veikeä ja hassu otus!.

k%C3%A4nny1%20570-normal.jpgk%C3%A4nny1%20572-normal.jpgk%C3%A4nny1%20573-normal.jpgk%C3%A4nny1%20576-normal.jpgk%C3%A4nny1%20579-normal.jpg

Viikonloppuna käytiin Minnan ja poikien kanssa lenkillä. Voi mahdoton... Cinco oli rrrraaakastuuunut Uunoon. Se on aivan mahdoton. Meni taas pitkin kylkimyyryä ja pissaili allensa :D No Uuno sitten miehekkäästi pissasi Cincon päälle pari kertaa. Ilmeisesti hänen naisensa on nyt merkattu :D Luoja sentään. Koirat sitten juoksivat kuin hullut pitkin Elonkierron peltoja. Mun ländereiden napanuora (se 20m lanka mitä pidemmälle ne ei juokse ilman palaamista) katkesi. Siellä ne juoksi sitten poikien perässä yli 100m päässä :O Niin ja söivät kakkaa. Pojat tekee tytöistä ihan tuhmia näin joulun alla ;) Mutta oli niillä niin hauskaa että se sallittakoon <3 Kiitos Minnalle lenkistä ja pojille tyttöjen juoksuttamisesta ;)