Viikonloppu vierähti sukkelaan. Perjantaina aloitettiin perinteisesti tokotreeneillä. Siellä oli teemana häiriöt. Ensin otettiin paikkamakuuta niin että jokainen koira oli rivissä sieltä kutsuttiin yksi koira kerrallaan pois ja muiden piti maata paikallaan. Fyra makasi nätisti, mutta sen maahanmenot aiheuttaa sattuneista syistä hilpeyttä. Se jotenkin sukeltaa alas tosi nopeasti...  Häiriöö lisättiin kun kentälle viskeltiin leluja ja tarvikkeita ties mitä krääsää sekä Fyran lemppari: ruokakuppeja missä oli  jauhelipihvejä :D Otettiin kentän halki luoksetuloja. Ne meni Fyran kanssa hyvin kunnes otettiin linja jossa oli kaksi ruokakuppia pihvien kera. Joo se sitten jäi yhdelle kupille syömään :P Eikä mikään tyhmä sillä seuraavalla kerralla ohitti ensimmäisen (missä oli vartija) mutta hyökkäsi toiselle kupille :D Mua nauratti, ei sille voinut suuttua... Jäävät tehtiin myös roippeiden seassa. Istu-Maahan-Seiso kaikki onnistui hyvin. Tehtiin kaikki samaan aikaan joko samansuuntaisesti taikka vastakkain välillä samalla asennolla välillä kaikki eri asennolla. Fyra oli tässä hyvä. Ei ongelmia.  Peruspaikka makuut piilossa lopuksi sekä istuen ja makuulla. Ei ongelmia. Ennen tokoa käytiin vähän hönötiimin kanssa aksailemassa. Tehtiin esteiden focusointia ja hyppyjumppaa.

Sunnuntaina oltiin reippaita. Ensin mentiin aamusta Cincon ja Duon kanssa moikkaamaan Minnaa & poikia Elonkiertoon. Fyra jäi kotiin koska keskittyi iltapäivän aksakisoihin. Fyra olisi kyllä lähtenyt mukaan sillä se ei mennyt edes syömään aamuruokaansa kun näki meidän lähtevän. Olipas hassua kuinka erilaista oli kävellä ilman Fyraa. Se on selvästi porukan pomo. Nyt kun alammaiset oli lenkillä oli meno sitten ihan päätöntä. Kaikki juoksi sikinsokin ja Cimo... Se oli ihan mahdoton poikien kanssa. Ensin sen piti tietty onnitella Uunoa karsintakokeen 1-tuloksesta heittäytymällä selälleen ja pissaamalla. No Uuno nätisti merkkasi naisensa :D Olipas virkeä aamulenkki ja sieltä sitten lähes suoraan kisoihin.

vuokkoset2-normal.jpg

Olin ilmoittanut Fyran Vantaalle Ojankoon missä oli kaikille luokille kaksi starttia Citybelgien järkkäämänä. Tuomarina oli Salme Mujunen ja Anne Savioja medeille. Mulla oli pieniä perhosia vatsassa sillä 3kk kisatauko kyllä tekee heti sen että rutiinit on sekaisin. Kisapaikalla olin ajoissa ja aikataulutkin oli hieman myöhässä. Hyvät lämmittelyt ennen starttia.

Hyppyrata oli Saviojan käsialaa. Se tuntui ihan mukavalta. Mulla oli selvä suunnitelma enkä siinä nähnyt mitään meille ylitsepääsemätöntä. Oltiin aikalailla luokan viimeisten joukossa. Fyra kulki tosi hyvin ja vikkelästi. En oikein tiedä mitä voisi enään siltä radalta parantaa. Yksi pieni horjahdus sattui itselle 7.-8. hyppyjen välissä. Saatiin nolla (-8,21) ja etenemä oli mukavat 4,7 m/s. Se riitti sijalle 4./43.

Mujusen agilityrata oli sitten outo. Se oli taattua Salmea mutta en tiedä oliko siinä radassa mitään järkeä?. Alussa piti tehdä viisi valssia :O ja keinulle vienti oli jyrkkä ja Aan jälkeen jälleen tiukka vienti putkeen. Oli kyllä oudompia ratoja hetkeen missä olin ollut. Onneksi mulla on maailman paras panssarivaunu joka kulkee kuin juna. Tasaisen varmasti niin kuin nytkin. Saatiin väännettyä radalta nolla (-12,67) etenemä 4,25 m/s jolla sijoituttiin sijalle 5./43. Vuoden aloitukseksi siis TUPLANOLLA :) Ei hassummin!

Saatiin vielä parit namipussit ja lahjakortit (-50% lahjakortti kisoihin) kun 5. parasta palkittiin. Miten positiivinen ylläri :) No minä en sitä tiennyt mutta menin palkintojen jakoon ruisleipä kädessä ja pillimehu toisessa kädessä. Hieman ihmettelin kun hönökaveri onnitteli kauniista radoista. Kävi ilmi, että kisapaikalla oli ollut livestream. Kotona sain vielä katsottua sieltä omat ratani. En kyllä kauheasti keksi mitään korjattavaa. Tietty voisi vielä enemmän vedättää, mutta ei siellä ole mitään teknisesti korjattavaa. Ainakaan omasta mielestä.

Tästä on taas hyvä jatkaa kohti seuraavia kisoja. Jos pyrkisi yhdet kisat kisaamaan helmi- ja maaliskuussa. Sitten muutamat vielä ennen SM-kisoja. Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että tämän vuoden MM-karsinnat jäävät meiltä väliin pitkän matkan vuoksi.

vuokkoset-normal.jpg