Keskiviikkona päästiin aksailemaan tyttöjen kanssa Turkuun. Fyra jatkaa Jaakon opeissa kevään ajan ja Cinco Elinan valmennuksessa. Molemmat tytöt samana päivänä mutta kerrat menee hieman ristiin joten ihan joka keskiviikkon ei osu treenit molemmille.

Fyra pääsi ensin Jaakolle irroittelemaan ruostetta. Joo edellinen Jaakon treeni oli lokakuun lopussa ja meillä oli sitten hieman taidot ruosteessa. Fyra oli kyllä innokas ja kova tekemään hommia mutta mun selkääni ei meinannut millään muistua kaikki tekniikat. Alun niisto oli ok mutta japanilainen aiheutti päänvaivaa, mutta kyllä se saatiin onnistumaan. Muutama ihmeellinen takanperin kuljetus siellä taisi myös olla josta Jaakko totesi että oli niin kamalaa että se täytyy heti deletoida omista silmistä :D Pari valssia korjasi heti tilanteen paremmaksi. Olipas kyllä kivat treenit :)

Elinalla oli vuorossa myös ratatreeniä ja ns. tasontarkistus. Rata oli kyllä omasta mielestäni tosi vaikea Cincoa ajatellen joten en sitten tutustunut kuin estenumero 19. asti joka oli keinu. Mitä tutustua pidmemälle kun ei kuitenkaan pääse sinne asti... No mitä vielä. Cinco oli ihan tohinoissaan ja se liikkui todella hyvin ja me mentiin nollana läpi heti sinne esteelle 19. asti :O Elina vaan totesi että jatka rataa. No en minä ollut siihen tutustunut yhtään.  Otettiin alkua uusiksi ja vaihdoin yhden persjätön valssiksi ja se oli parempi kun kulma hypylle tuli paremmaksi. Harvoin mulle koskaan on treeeneissä sanonut: Se oli täydellistä, ei korjattavaa!.

Torstaina oli sitten vuorossa Lotan treenit Riihimäellä. Siellä oli mukava vauhtirata. Sai sitten juosta ihan kunnolla ja kun treenaan ryhmässä kahdella koiralla niin hiki vaan virtasi selästä. Mulla oli ihan mahdottoman vaikeaa muistaa rataa. Jotenkin olin dementoinut yön aikana. Koko ajan hukkui kartta Fyran kanssa. Fyra parka :P Mutta saatiin kyllä lopuksi tehtyä koko 25 esteen rata nolalla läpi.

Onneksi Cincolla oli sitten jo paremmin muistava kartturi. Sen kanssa tehtiin kyllä hyviä pätkiä. Erityisen tyytyväinen olin keppien avokulmaan joka osui oikein kahdesti. Tosin yhden kerran palkkasin liian aikaisin, argh!. Yksi väli jäi pujottelematta. Mun pitäisi olla tosi tarkka tosta palkkauksesta kun teen sitä aika usein kun itse palkkailen koiraani. Hyvin Cinco kuitenkin pujottelee loppuun asti vaikka en sitä kepeiltä palkkaisi, mutta en nyt haluaisi opettaa mitään 11 kepin tekniikkaa...