k%C3%A4nny1%20664-normal.jpg

Tänään oli vuorossa Lucaksen ristisiteen leikkauspäivä. Saatiin onneksi aika nopeasti. Tiistaina satutti koipensa ja tänään torstaina se jo operoitiin. Toipuminen voi siis alkaa mahdollisimman nopeasti, mikä on hyvä asia. Leikkaus tehtiin samassa paikassa missä muutama vuosi sitten leikattiin vasen ristiside. Jukka on ollut meidän luottolääkäri jo lähemmäs 20 vuoden ajan.

Harmikseni olin itse töissä joten Tolppa vei Lucaksen leikkaukseen. Itse leikkaus onnistui hyvin joten sen puolesta voi toipuminen alkaa. Mukaan tuli särkylääkkeitä ja antibioottikuuri. Haava näytti siistiltä ja hyvältä. Tolppa piti ohjeiden mukaisesti kylmäpussia jalan päällä useita kertoja illan aikana.

k%C3%A4nny1%20668-normal.jpgk%C3%A4nny1%20666-normal.jpg

Minä itse näin Lucaksen n. 5 tuntia leikkauksen jälkeen. Siellä se nukkui vaaleanpunaisessa häkissä ruususen unta. Peitto korvilla ja taju kankaalla. Illalla se hieman piristyi ja alkoi jo nostamaan päätänsä. Päästiin käymään jopa kolme kertaa pissalla ulkona ja vesikin maistui kupista. Viime leikkauksen jälkeen odotimme pissaa lähemmäs 14 tuntia. Nyt sitä ei tarvinnut onneksi odottaa. Sekava se oli koko illan ja välillä hieman läähätti sekä piippaili. Tytöt olivat selvästi hämillään tilanteesta ja vartioivat Lucasta koko illan.

k%C3%A4nny1%20669-normal.jpg

Kävin vielä ostamassa paikallisesta eläinliikkeestä pehmeän puhallettavan kaulurin. Jotenkin se muovihäkkyrä päässä ei tunnu kovin kivalta laittaa koiralle. Lucas ei viimeksi nukkunut se päässä ollenkaan vaan istui häkissä yönsä kuuppa päässä. Jos nyt olisi helpompi myös nukkua <3 On se vaan niin rakas...

k%C3%A4nny1%20667-normal.jpg