Torstaina lähdettiin Fyran ja Cincon kanssa Riihimäellä Lotta Vuorelan agitreeneihin. Meillä olisi tarkoitus siellä vierailla tammi-huhtikuu kerran viikossa. Kyseessä oli Lotan aivan uusi halli ja fiilis treeenamiseen oli aivan huipussaan.

Meillä oli melkein länderiryhmä kun Tikkis-länderi treenaa samassa ryhmässä. Pohja oli aivan uskomattoman hyvä!. Se oli joustava ja kimmoisa. Aivan kuin olisi saanut uudet jalat alle. Tutuistuin rataan ilman kenkiä ja se tuntui niin kivalta, että olisin voinut treenata ilman kenkiä :D Lotta laittoi tapansa mukaan juoksemaan ihan kunnolla. Joten loppu vaiheessa mulla oli sitten enään pitkät kalsarit jalassa... No tietty paita myös.

Itse treenirata meni ihan kivasti molempien tyttöjen kanssa. Fyran kanssa menin ekana. Sen kanssa oli aluksi vähän kohmeaa, mutta kun minä sain koneeni lämmitettyä niin sitten alkoi kulkemaan. Mun pitäisi aina enne treenejä/starttia nostaa sykettä itsellä ja laittaa hikipintaan. Fyra oli varsin taitava ja saatiin lopuksi tehtyä vielä 26 esteen rata nolalla läpi.

Cincon kanssa tuli hyviä pätkiä ja päästiin me sinne samoillle numeroille mitä Fyran kanssa mutta ei kyllä tehty loppuun nollalla läpi :P Kaikki kontaktit oli radalla ja sitä me ei olla tehty. Keinua avustin kun en ollut aivan varma miten sen menee. Aa ja puomi oli ok. Kepeillä hieman ennakoi viimeisessä välissä mun valssia kepeillä (piti palata takaisin päin). Lisäksi yksi putkesta tulo aiheutti harmaita hiuksia kun bongasi joka kerta edessä olevan hypyn. Se liikkuu jotenkin niin erilailla kuin Fyra. Lisäksi se ei kyllä sitten katso putkien jälkeen mua kuten Fyra... Erityisen tyytyväinen olin saksalaisesta joka onnistui enne puomia. Myöskin tiukat käännöt suoran putken jälkeen onnistuivat.

k%C3%A4nny1%20662-normal.jpgk%C3%A4nny1%20663-normal.jpg

Ollaan me pari kertaa käyty myös hönöttämässä hallilla. Ollaan tehty ihan hyppyjumppaa: korkeuden arviointia ja kasvavaa sarjaa. Aata ollaan muokattu sekä tehty puomia. Onni on oma hönö-treenikaveri <3 Lyödään viisaita (?!) päitämme yhteen ja pohditaan ratkaisuja. Saatiin jopa Fyra innostumaan pelkästä hyppyjumpasta sekä yksittäisistä kontakteista. Sen mielestä kun perushyppyjumppa on tylsää kun hän osaa sen hyvin. Ratamuotoisessa treenissä on ok kun on muitakin esteitä.

Fyra kyllä hyppää niin hyvin ja kauniisti. Se oikeasti hyppää yhtään ylimäärästä vaan ponnistaa sen verran mitä tarvitsee. Cinco hieman liioittelee aluksi. Eka hyppysarja on aina isompi ponnistus, mutta sen jälkeen tiputtaa hyppykaaren korkeutta. Tärkeintä on kuitenkin se, että hyppääminen on rentoa.