Tiistaina oli vuorossa toistaiseksi viimeinen kerta ohjattua Balancea Loimaalla Anun vetämänä. Harmillista kun tämä oli niin kivaa yhdessä tekemistä ja selvästi myös Cinco (+muut kotona olevat) siitä piti. Kehityskin oli ihan silmissä havaittavaa.

Tuttuun tapaan neljä eri pistettä jossa jokainen sai tehdä vuorollansa hommia. Me aloitettiin puoli pallolla. Se on Cincon suosikki. Sen mielestä on tosi hauskaa istua ja maata sen päällä :D Toinen vaihtoehto on mennä ympäri (etutassut pallolla). Se on kyllä huvittava kun yrittää koko ajan jos joku pieni tauko tulee.

balance1-normal.jpgbalance2-normal.jpg

Toisella pisteellä tasapainoiltiin kahden Dyn-Airin päällä sekä isomman lätyn päällä. SIinä tehtiin törkkäsyjä (eli pientä tuuppumista kyljistä) sekä ristikkäisten tassujen nostoa. Tässä Cinco on kehittynyt tosi paljon! :)

balance3-normal.jpg

Kolamnnella pisteellä askellettiin laatikon ja Dyn-Airien päältä. Tämä oli Cincon mielestä hauskaa tosin sillä oli joku länderisyndrooma toisen takajalan koska piti sitä ilmassa pitkän tovin ennen kuin laski sen alas :D Laatikon päällä myös pyörittiin molempiin suuntiin.

balance4-normal.jpg

Viimeisellä "temppupisteellä" oli tasapainolauta jonka päällä oltiin joko yhdessä tai erikseen. Me oltiin yhdessä ja nostelin siinä ristikkäisiä tassuja sekä hieman keinuttelin alustaa samalla. Laatikon päällä mentiin makuulle (etuosa makasi laatikon päällä) ns. punnerrusasento sekä venytettiin takajalkoja. Cinco oli tässä ihan PRO se venyi vaikka kuinka pitkä ja piti takatassut laatikolla. Se oli suorastaan huvittavan näköinen :D

balance5-normal.jpg

Kiitos Anulle kurssista ja Loimaan Seudun Kennelkerholle sen toteuttamisesta. Toivottavasti joskus tulisi jotain päivitys kertoja :)