Keskiviikkona oli Turussa treenit. Oli sitten aikamoista ylä- ja alamäki ajelua. Fyra treenasi Jaakolla tai "treenasi" mentiin 18. estettä ja kun palkkasin koiraa huomasin sen keventävän vasenta etutassua :( Jaakon kanssa sitä katseltiin ja ihmeteltiin, mutta treenit loppuivat siihen. Lämmitely lenkki oli ollut OK ja hetken kuluttua jäähdyttely lenkki oli myös OK. Sen jälkeen se ei ole ontunut, ei levon jälkeen eikä muutenkaan. Jaakko sanoi, että alun putki oli hidas jos se siellä oli kaatunut tai kopsauttanut etutassunsa johonkin. Pidän nyt kuitenkin lepoa varmuuden vuoksi vaikka ei onnu normaali lenkillä ollenkaan. Tunnetusti mä olen kuvitellut sille jo ties mitkä olkapää ja haiuslihas repeämät :P

Oli aika rikkinäinen olo kun mentiin Elinan puolelle treenaamaan. Ajatukset oli enemmän Fyrassa kuin Cincossa. Onneksi Cinco on niin hauska koirapersoona, että sen kanssa tulee aina hyvälle mielelle :') Cinco sai jälleen ihan mielettömästi kehuja Elinalta. Sellaisia ylistyssanoja etten edes kehtaa niitä tänne blogiin kirjoittaa. Se on kuulma kehittynyt ihan mielettömästi. Laukka on hyvin eteenpäin vievää ja se liikkuu samalla askelmäärällä kuin maksikoirat. On kuulma harvinainen koira kun liikkuu hyvin sekä kääntyy ja reagoi mielettömän hyvin eri ohjauksiin. Olipa kiva kuulla juuri oikeaan saumaan positiivisia asioita.

Tänään (torstaina)  oli vuorossa Riihimäen aksat Nauravalla Koiralla. Siellä oli tällä kertaa tuuraajana Hanna Miettinen. Mulla on kaksi paikkaa, mutta koska olen skitso kaikista vammoista niin Cinco treenasi Fyrankin osuuden. Ensimmäisessä osiossa tehtiin ratatreeniä ja toisessa osiossa A:ta sekä keppejä. Itse ratatreeni osuus meni hyvin. Hieman oli ahtaasti rakennettu rata, joka aiheutti hieman sydämen tykytyksiä. Oli hauska kokeilla alussa sivuirtoamista jossa oli vierekkäin pussi ja putki. Menin putken ja pussin taakse ottamaan vastaan. Rintama suunta kääntyi hieman pussia kohden niin Cimo valkkasi sen :D Aika hyvin koska pussi ei ole mikään sellainen este mitä oltaisiin kovin paljoa treenattu. Hyppytekniikasta saatiin kehuja ja kepitkin onnistui mielettömän hienosti avokulmaan.

Toisessa erässä tehtiin hieman palauttavaa A:n kanssa sekä kepeillä sivuirtoamista. Oikea puoli kepeistä ei ongelmaa, hyvä ja nopea. Vasen puoli on mielenkiintoinen. Se on selvästi yhdistänyt siihen puoleen kuukausi sitten tapahtuneen vahingon. Silloin Cinco pujotteli keppien loppuosaa kun kentän laidalta lähti koira  häiriköimään ja Cinco lopetti kepit kesken. Cinco juoksi karkuun ja tämä toinen koira jahtasi Cimoa. Silloin kaikki näytti ihan OK:lta eikä se paineistunut siitä tilanteesta. Nyt se kuitenkin on jollain tavalla yhdistänyt asioita sillä lopettaa siltä puolen kepit aikalailla samassa kohtaa joka kerta. Se on tietty keppien suunta + mun sijainti. Ilmeisesti saatan myös itse siinä tehdä jotain mitä en edes tajua?. Tämä täytyy nyt ottaa tehotreeniin ja palkkailla sitä paljon lelulla + naksulla mikäli on apuohjaaja käytössä. Mikäli olen yksin niin käytän namiautomaattia. Kaikki sisäänmenot on kuitenkin hyviä niin eiköhän me saada tämä ongelma korjattua. Lisäksi tämä tietty keppikulma + mun sijainti ei tule olemaan ongelma ainakaan 1-2 luokassa joten en tee tästä nyt numeroa sen enempää.