Torstaina Cinco pääsi privaattimatkalle Riihimäelle aksaamaan Lotan hallille. Itsellä aikamoinen flunssa joten oma henki ei oikein kulkenut, mutta onneksi Cimo on <3 Pätevä ja taitava. Ekaa kertaa ikinä päästiin koko 26 estettä läpi eli koko rata. Tehtiin se myös nolalla läpi. Saatiin kehotus mennä kisoihin, mutta en minä tiedä uskallanko ja osataanko me tarpeeksi. Katsotaan nyt mitä tehdään ;) Saisi vaan toinen juoksu tulla koska väli on jo lähemmäs 13kk. Vähän olisi merkkejä kyllä siitä, että voisi alkaa. Hassua kuinka juoksuakin voi odottaa :D

Viikonloppu meni edelleen flunssassa, argh!. Miten olo voi olla voimaton ja väsynyt pikku räkätaudin aikana. Perjantaina käytiin tokoilemassa ja siellä oli varsin mielenkiintoiset treenit. Aluksi Fyra otti Oikun kanssa viekokkain paikkamakuuta. Oikku teki vieressä kaukoja. Sitten Fyra teki kaukoja ja Oikku teki paikkamakuuta. Eipä ollut kavereilla varmaan väliä kuin alle 1,5m mutta hyvin onnistui :)

Sen jälkeen ohjattua noutoa merkin kautta. Tämän Fyra maisteri osaa hienosti. Sen merkki on kyllä aika hieno, vaikka itse sanonkin. Lisäksi Fyran mielestä se on vielä tosi hauska temppu. Noutoa tehtiin oikealle ja vasemmalle, molemmat ok. Vielä kun joku opettaisi kunnolla sen loppuosan :P Nyt jälleen yksi kokeilu yritys olla mikä tuntui toimivalta. Sen jälkeen otettiin luoksetuloja vuorotellen. Niin että kaikki koirat makasivat paikkamakuussa ja sieltä kutsuttiin vuorollaan yksi koira pois. Ekalla kerralla Fyra tarvi kaksi käskyä ennen kuin se ymmärsi että saa tulla. Toisella kertaa ei tarvittu kuin yksi käsky niin ymmärsi heti luvan tulla. Zetaa tehtiin possujunassa kahdessa erässä. Ensin oli kuuden koiran letka ja tehtiin maahan-istu-seiso. Käveltiin siis letkassa ja tehtiin jäävät. Palattiin koiran taakse ja jatkettiin aina matkaa. Siinä oli kyllä paljon häiriötä kun koirien ohi meni toiset ohjaajat. Fyra osasi :)) Viimeisessä setissä tehtiin kolmen letkassa ristiin jolloin istuminen tehtiin niin että toinen koira oli vieressä n. metrin päässä. Hyvin onnistui sekin. Fyra on taitava :) Olipa hauska ja erilainen treeni. Jäävien seuraaminenkin oli paljon parempaa kun edellä meni koira :D Fyra oli kyllä niin hauska kun oli jo hallille lähtiessä niin topakka ja tomera. Kävellä kipitti kovaa vauhtua kotoa hallille häntä vipottaen :D Tokoilun jälkeen nopea Turun missikeikka ja onneksi ne loppuivat nyt toistaiseksi.

Itse viikonloppu otettiin aikalailla huilin kannalta. Ei vaan silti mene flunssa ohi, Blaah!. Hönöttämässä käytiin Loten kanssa lauantai-iltana. Tein myös eläinkokeita. Tehtiin tosi matalilla rimoilla hyppyjumppa nuorison kanssa. Tein myös Fyran kanssa jotta näen ontuuko vai eikö. Ei ontunut <3 Se on siis selvästi kannuskynsi mikä on vaurioitunut/vääntynyt. Huh!. Puomiakin tehtiin pari kertaa kunnes todettiin että se on vaarallista. Huono liukas pohja + kontakti jossa mattopinta -> Ei hyvä!. Cincon kanssa eka kerta hyvä, toisella kerralla sitten kierrokset nousi sen verran että melkein sattui tapaturma. Se oli jo puomille menossa asenteella: karmit kaulassa. Jättäydyin hieman taakse ja näin heti että ylösmenolla tassu lipesi ja koira meni vinossa. Tasanteella se sitten heitti oudolla takaosan kierrolla siis takajalat lensivät puomin pinnalta pois. Jollain ihmeellä se sai pidettyä itsensä puomilla ettei räsähtänyt sieltä alas. Pysähtyikin kauniisti alastulolle. Me kyllä pelästyttiin, Cinco ei :P Siihen loppu meidän puomitreeni. Kerran otettiin hyvin rauhallisesti ettei jäänyt mitään traumaa, no ei jäänyt...

Tänään sunnuntaina oli sitten luksusta kun Tanja tuli käsittelemään koiria Jokioisille. Käytiin Eijan luona kyläluutana useamman tunnin ajan :D Ensin käsittelyyn pääsi Fyra ja Cinco. Fyra-Maisteri oli hyvässä kunnossa, ainoastaan vasemmanpuolen leukaluu oli jumissa. Fyra oli selvästi näreissään kun hänen arvokkaaseen partaansa koskettiin :D Muuten se oli aivan lyllerönä Tanjan sylissä. Oli kyllä iso huokaus kun Fyrasta ei mitään isompaa löytynyt. Olin niin huolissani siitä tassusta vaikka se ei ole yhtään edes ontunut. Ehdin jo kuvittelemaan kaikkea mukavaa sille. Cinco oli myös reipas tyttö ja sillä oli kireyttä ylimeno alueella. Se kireys on helposti selitettävissä esim. eilisestä kohelluksesta puomilla. Ranka meni aivan mutkalle. Onneksi ei mitään pahempaa sielläkään.

Lucas pääsi sitten iltapäivästä omalle privaattireissulle kun tuli peruutuspaikka. Poika oikein pestiin lauantaina jotta se olisi oikein edustuskunnossa kun kyläilemään pääsi hänen ihanan morsiammen luokse. Tosin Tuksu-neidosta ei näkynyt Lucaksen harmiksi vilaustakaan. Onneksi pihalla oli kuitekin ihanat hajut <3 Käsittely tuli pojalle todella hyvään saumaan. Leikkauksesta 6 viikkoa, on liukasta ja koira joka ei ikinä peitsaa vaan ravaa. Menee aikapaljon tällä hetkellä peitsillä hitaassa käynnissä varsinkin. Pojalla olikin sitten aikalailla juntturassa maksa & munainen sekä alaselkä. Selvästi vasenpuoli on jumissa ja oikea parempi (oikea puoli leikattu). Samaten niska oli jumissa. Onneksi käsittelyssä saatiin hyvin liikkuvuutta rankaan ja suolapatsas olemus antoi hieman periksi. 4 kuukauden käsittelyväli oli kyllä liian pitkä varsinkin kun oli polvi leikattu välissä. Kiitos Eijalle vieraanvaraisuudesta ja Tanjalle käsittelyistä :)