Tällä viikolla:

Aksatreenit x 2 Cinco

Näyttelytreeni x 1 Cinco

Tokotreenit x 1 Fyra

Siinä lyhennetysti viikon ohjelma. Cinco treenasi aksaa keskiviikkona Elinalla ja torstaina Lotalla. Molemmat meni kyllä varsin mukavasti. Tuntuu hirmu kivalta kun oikeasti alkaa pääsemään jo rataa. Mun pitää vaan olla erityisen tarkka mun päästä ja katseesta. Helpoissa kohdissa ei saa katse lähteä koirasta harhailemaan sillä vinohypyillä tulee helposti ohitus. Minä juosta viipotan kovaa vauhtia ohi ja unohdan koiran. Molemmissa treeneissä oli kontaktitna puomi. Se on hyvä, juoksee vauhdilla päähän ja paikka on hyvä. Myös kepit onnistui, myös siitä suorasta 1-luokan kulmasta mitä ollaan tehty ihan liian vähän.

Fyra taukoili tämän viikon aksasta. Tosin tassua ei ole aristellut eikä ontunut. Hyvä niin. Perjantaina se oli hyvin tohkeissaan kun pääsi mun kanssa kaksin Minnan pitämään tokotreeniin. Se oli kyllä niin huvittava jo kotipihalta asti. Puhkui ja sai hepuleita. Sisälle halliin se kuin prinsessa konsonaan: hänen korkeutensa on saapunut! Näkeekö kaikki. Fyra on kyllä tavattoman itserakas ja sen itseluottamus omasta itsestään on suorastaan hupaisaa välillä :)

Teemana oli kisanomainen treeni. Ensin tehtiin paikallaolo 2 min piilossa. Se oli Mankin osalta hyvä, lopussa lähti perusasennosta ampumaan jonnekkin?. Ilmeisesti kuvitteli lähtevänsä hakemaan namia piilosta. En vaan ollut laittanut mitään sinne :D Sen jälkeen yksittäiset liikkeet. Seuraaminen, siinä meillä oli jotain kummallisia voittajaluokan sivuaskeleita ja hodasta seuruuta. No en minä sellaisia ollut tehnyt :D No muuten se meni hyvin. Omavalintaisena tehtiin jäävistä maahanmeno joka hyvä. Luoksetulo tehtiin VOI-tyyliin kokeenomaisesti, ensimmäistä kertaa ikinä ja se osasi!. Pysähtyi seisomaan sekä meni käskystä maahan :)) Lopuksi ruutu jossa namipalkka. Fyra vaan ei tajunnut ettei nyt tehdä merkkiä vaan se meni sivulla olevan merkin taakse ennen kuin lamppu ruutuun syttyi.

Toisessa setissä tehtiin ensin käskytettynä suora luoksetulo ja sitten ruutu uudelleen missä nami palkka. Nyt löytyi hyvin ja tanner vaan tömisi kun Fyra laukkasi ruutuun :D Kiitos Minnalle mukavasta kuuden viikon tokokurssista. Kyllä mulla on nyt perjantai-iltaisin tylsää kun tokottamiset loppui :P

k%C3%A4nny2%204187-normal.jpg

Palkintoja pakattuna laatikoihin odottamassa muuttoa. Mistään ei raaski luopua ja niitä on aivan liikaa... Kaikissa jotain muistoja <3 Vielä en niitä laskenut mutta ehkä purkaessa sen teen :D