Viikko vierähti ja mitäs me puuhailtiin. Pari kertaa käytiin hallilla hönöttämässä ihan omia juttuja. Perinteisesti hyppyjumppaa ja ihan perusleikkimistä. Ainoat ohjatut agitreenit oli Fyralla keskiviikkona Turussa. Duo ja Cinco lähtivät kyllä mukaan, mutta treenaamaan eivät päässeet.

Jaakolla oli kyllä niin mielenkiintoinen rata jälleen kerran, että mulla oli harmaat hiukset jo pelkästä ajatuksesta. Saatiin kuitenkin rataa ihan hyvin mentyä läpi, vaikka Jaakon mielestä Fyra kääntyy mielettömän hyvin mun paskoilla valsseilla :D ja miten hyvin se kääntyisi sitten jos ne olisi oikea aikaiset?. Leijerointi tuotti hieman ongelmia, koska kuvittelen paljon että voin sen liikkeellä ohjata. No ei onnistu, vaan koirasta pitää irroittaa ja mennä kohti seuraavaa estettä. Se sitten tuntui vaikealta!. Lopulta mun jalat ja kädet sekä aivokapasiteetti oli niin täynnä etten pystynyt enään liikkumaan. Se meni sitten rautakanki malliksi kun Jaakko näytti kädestä pitäen miten mun pitää käsiä liikuttaa...

Omaa päänuppia hoidettiin Nuppijumpassa torstaina ja täytyy sanoa että se on ilmeisen hyvässä kunnossa. Paljon asiaa, mutta juuri sellaista mitä olen jo aiemmin ajatellut sekä miettinyt. Aivan mahtavaa huomata miten pma pääkoppa on kehittynyt kohta 18-vuotisen (KÄÄK!) kisauran aikana. Jos ennen ei pystynyt edes aamulla syömään niin nykyään pystyy vielä 5 min ennen starttia :D Ehkä se asenne ja muukin tekeminen on muuttunut hyvin paljon vuosien saatossa.

k%C3%A4nny2%204183-normal.jpg

Lauantaina vietin päivääni Riihimäellä juoksukontaktiseminaarissa. Päivä alkoi luennolla ja jatkui iltamyöhään. Cinco oli treenaamassa vikassa ryhmässä Juoksu A:ta ja se on hyvä!. Hyvin ollaan osattu hönöteamin kanssa opettaa :) 3x 10min treenit eikä yhtäkään virhettä vaikka virettä nostettiin paljon. Tästä on hyvä jatkaa :)

Nähtiin me kavereitakin lenkkeilyn merkeissä. Iiris ja pojat Hunnarilla siinä oli tytöillä ihmettelemistä kun eivät olleet sinisiä nähneet melkein 2kk. Kummasti ne sulautui heti yhdeksi isoksi jengiksi. Aivan kuin olisivat eilen nähneet edellisen kerran. Harmi kun nähdään niin harvoin nykyään. Tähän täytyy kyllä saada muutos!. Sunnuntaina oli vuorossa Minna ja pojat Elonkierrossa. Juuri satanut lumi toi kyllä hyvän vastuksen omille jaloille. Koirilla kyllä riitti kerrottavaa toisillensa, mutta se ei varmasti ole yllätys kenellekkään :D

Anoppilassa käytiin pitkästä aikaan kyläilemässä ja mun oli pakko raahata sinne myös Lucas. Toinen on ollut jo monta viikkoa porukoilla neljän seinän sisällä. Se olikin sitten hyvin tohkeissaan ja innoissaan kun pääsi tyttöjen mukana syömään herkkuja ja heiluttamaan saparoaan. Elämän pieniä iloja :)