Keskiviikkona Duo ja Lucas pääsi Leenan käsittelyyn Halikkoon. Fyra pääsi myöskin tarkastukseen ja Cinco hillui sitten muuten vaan mukana messissä. Duon selkä oli aikalailla jumissa ja piukeana. Lucas oli omaan tilaansa nähden yllättävän hyvässä kunnossa ja saatiin kehuja jalan käytöstä. Alaselkä oli jumissa sekä vasenpuoli mitä nyt on tietenkin kuormittanut enemmän kuin normaalisti. Fyra katsottiin myöskin nopeasti läpi ja sillä oli lantiossa kireyttä. Ilmeisesti kaatunut putkeen tms. Leena suositteli koirille laseria joten käytiin varaamassa aika seuraavalle päivälle.

Ryhmä rämän kanssa käytiin sitten tänään ottamassa koko perheen voimin laseria. Aiheutettiin hieman hilpeyttä kun menin kolmen koiran kanssa eläinklinikalle, mutta saatiin paljon kehuja jälkikäteen. Laserhoitaja oli aivan ihmeissään mun rauhallisista koirsta jotka laserhoidon ajan makoili pitkin pituutta pöydällä. Ei kuulma ollut usein nähnyt vastaavaa näkyä. Jokainen odotti vuoroaan kiltisti lattialla. Tosin Duo oli aivan innoissaan piippausääneen kulleessaan ja alkoi pomppimaan. Fyrakin tahtoi kovin pöydälle ja oli hyvin tohkeisaan kun sinne viimeisenä pääsi. Lucas sai ekaa kertaa ikinä laseria ja se nukahti (kuorsasi!) siihen pöydälle. Hoitaja vaan totesi että kyllä tuollaisen lauman kanssa on mukava kulkea joka paikassa, niin onkin <3

Kun Halikosta kotiuduttiin niin nappasin Cincon mukaan ja ajeltiin vielä Riihimäellä aksaamaan Lotan treeneihin. Cinco sai treenata kahdessa erässä kun Fyra ei ollut mukana. Itse treenit meni mukavasti eikä siellä suurempia virheitä sattunut paitsi putkijarru. Se oli Cimolla joko ruosteessa tai sitten se on lisävaruste. Tosin en ole putkijarrua kovin paljoa edes treenannut. En ainakaan niin että pysyn itse paikoillaan ja koira menee edessä olevaan suoraan putkeen. Niin se oliisi ehkä toiminut jos olisin voinut liikkua yli puolen välin putkea ja antanut käskyn jarruun. Ihmeen hyvin se viipotti juoksuhousut jalassa, itse asiassa en huomannut mitään eroa käytöksessä :D Cincon juoksu alkaa olemaan jo tärppipäivissä. Ensimmäinen oli tammikuussa 2013  ja tämä toinen tuli 13kk välillä. Pitkät on välit siis tällä neidillä. Cinco ilmeisesti tahtoo olla uranainen ;)