Sunnuntaina mentiin aamusta Riihimäelle Fyran ja Cincon kanssa. Kyseessä oli  juoksukontaktiseminaarin jatkopäivä. Fyra oli turistina mukana ja Cinco pääsi sitten ihan tekemään treeniä. Tehtiin kaksi pätkää A-esteen kanssa. Ensimmäisellä kierroksella vetoja ja sokkareita. Toisella sitten radanomaista. Paljon ollaan menty eteenpäin alkutalven alkeispäivästä, mutta vielä tarvitaan lisää treeniä tiettyihin asioihin. Varsinkin sokkareissa Cincolla tulee kiire mun perään, mutta perus rytmitys on koiralla hyvä. Mulla itsellä on sitten kehittymisen varaa rytmityksen osalta  :P

mum1-normal.jpg

Kotimatkalla käytiin Mummolassa ja siellä oltiin tovi. Saatiin veljenpojista seuraa ja käytiin siellä kävelyllä. Illalla innostuin vielä pesemään ja föönaaman Lucaksen. Voi kun siitä tuli siisti ja puhdas pieni miäs <3 Sai vielä uudet pinnitkin päähän. Tosin ne ei ole kovin miehekkään :P Timantti perhoset, mutta onneksi vaaleansiniset ;)

mum21-normal.jpg

mum2-normal.jpgmum3-normal.jpgmum4-normal.jpgmum5-normal.jpg

mum6-normal.jpg

mum7-normal.jpg

Alkuviikko on mennyt hujauksessa. Maanantaina onneksi päästiin hönöteamin kanssa kokoontumisajoihin kentälle. Perus pientä treeniä ja hyviä oivalluksia. Tuntuu vaan siltä, että treenilista kasvaa loputtomiin :P Tiistaina ajeltiin koko revohkan kanssa Turkuun Tanja Kotin luokse. Koirat pääsi siis fyssarin käsittelyyn.

mum8-normal.jpg

Jokainen kyllä odotti kuumeisesti vuoroaan. Lucas oli kärsimättömin sillä se tuli häkistä ulos jo ekan koiran jälkeen eikä oikein suostunut menemään häkkiin. No se makasi sitten muiden ajan lattialla, mutta yritti aina hivuttautua lähemmäksi käsittelypatjaa :D Lopulta se pääsi sitten vikana käsittelyyn ja hän oli itse mennyt ensin vaikealle kyljelle (jsokus historiassa ollut tosi kipeä) makaamaan eikä me Tanjan kanssa huomattu mitään. Vasta kun mietittiin miten me se saadaan toiselle kyljelle ja käskin sen temppuna kuolemaan niin tajuttiin että se vaikea puoli on jo käsitelty :D Lucas kun ei osaa kuolla kuin toiselle kyljelle.

mum9-normal.jpgmum10-normal.jpg

Itse koirat oli aika hyvässä kunnossa. Lucas ja Duo oli ikään ja tilanteeseen nähden hyvässä kunnossa. Duolle koitettiin uutta hoitomenetelmää kokeena, katsotaan mitä se vaikuttaa sen elmistöön. Fyralla oli jäykkyyttä takaosassa ja Cincolla sitten niskassa. Saatiin sellaiset palautearvio laput koirista ja ne oli kyllä tosi kivat. Kerrankin ei tarvinnut kotona miettiä mikä niissä koirissa oli. Niitä kun on niin monta kerralla käsittelyssä niin saattaa loppu vaiheessa olla hieman sekaisin. Nyt ollaan rennosti muutama päivä ja palaudutaan käsittelystä.