Viimeinen viikko on ollut aikamoista hulabaloota loppu huipennus lähemmäs 2,5 vuoden synnytykselle. On pakattu ja puunattu vanhassa osoitteessa. Yritetty koota ja viimeistellä uutta osoitetta. Tiistai-iltana oli sanoin kuvaamaton fiilis istahtaa ja pysähtyä  oman uuden kodin sohvalle. 2,5 vuoden projekti tuli osittain päätökseen. Vielä riittää puuhaa ja viimeistelyä mutta ainakin saadaan jo asua uudessa osoitteessa :)

photo1-normal.jpg

Koirat on kotiutuneet hyvin. Ekana iltana tytöt juoksi pitkin poikin asuntoa. Cinco oli ihan mahdottoman onnellinen kun se tuppasi unohtamaan että illan aikana varmaan 10 kertaa että Matti on ollut kotona jo koko illan. Ei tarvinnut käydä kuin toisessa huoneessa ja laittaa ovi kiinni. Huoneesta tultua se oli pentumaisen iloinen :D

Fyran ja Cincon mielestä rappuset on ihan ylikiva juttu. Ne juoksee kevyesti ylös alaisin niitä pitkin. Duo on sitten reppana. Se ei pääse niitä ylös, kokeiltiin kerran mutta lähti valumaan alaspäin. En uskaltanut kokeilla enempää. Duo saa sylikyydin ylös ja alas :P Lucas ei ole vielä päässyt käymään muuton jälkeen uudessa kodissa. Epäilen ettei sekään pääse jalkansa vuoksi yläkertaan. Täytyy ilmeisesti rakentaa hissi :D

Harrastus rintamalla on ollut viimeisen viikon hiljaista. Tänään torstaina kuitenkin päästiin Riihimäelle aksaamaan Fyran ja Cincon kanssa. Teemana oli valssit ja mun muisti koetuksella. Jotenkin ollut niin paljon asioita mietittävänä ja muistettavana että kapasiteetti on ylittynyt moninkertaisesti.

Mulla oli vielä koko revohka mukana autossa ja voi kuvitella miten tohkeissaan Lucas oli  uudesta ympäristöstä ja hajuista. Itse treenit meni kyllä kivasti. Fyran kanssa mentiin ensimmäisenä ja mun jalat oli edellisen päivän treenistä taas ihan jumissa. Ei meinannut juoksusta tulla mitään. Koirat kyllä lämmittelen, mutta varmaan ne omat jalatkin pitäisi vetreyttää kunnolla. Fyran kanssa ei mitään isoja ongelmia. Se on kyllä helppo otus tai sitten vaan niin hyvin koulutettu ;) Pientä alastulon paikanmuistutusta oli mutta muuten rata ei tuottanut ongelmaa. Mun pitäisi vaan aina tehdä mielummin valssi kuin veto (veto ei toimi) sillä Fyra ampuu sillä tavalla mun perääni. Muutenkin se katsoo niin tarkkaan mun vauhtia ja korreloi sitä kautta omaan vauhtiinsa.

Cimo-Petterin kanssa mulla oli sitten jo lämpöiset jalat ja juoksukin tuntui helpommalta. Itse rata meni senkin kanssa hyvin. Ohjauksellisesti hyvää eikä mitään suurempia ongelmia. Hieman täytyy tehdä taas puomin alastulon paikkaa. Siinä tahtoisin enemmän ajatuksen oikealle kohdalle. Sain sitä korjattua treeneissä naksun avulla. Sokkari A:lla ei toimi vielä, siinä Cincolla tulee mukamas kiire mun perään. Se pitää treenata kuntoon, valssi kuitenkin toimii.