Lauantaina ajeltiin koko revohkan kanssa ländereiden kevätpäiville Sahalahteen. Mukana oli siis Fyra, Cinco ja Duo sekä wannabe-länderi lucas. Kokous alkoi kello 15.00. Ajeltiin sitten Lempäälän kautta ja osallistuttiin volpino italianojen mätsäriin. Kaunis mutta tuulinen ilma ja mukavasti ihmisiä sekä koiria liikenteessä. Eipä oltu ainoat länderit kun Petra ja Ruska oli siellä myös. Fyra ja Cinco käväisi kehässä. Oli kyllä erikoisin kokemus ikinä. Itse tuomari oli yksin kehässä, huusi koirat sisälle, kirjasi tulokset ja jakoi nauhat. Piti sitten kaikkia tavaroita pienen trimmipöydän päällä :O Siihen päälle piti sitten lätätä koira. Kauhean tarkasti se ei koiria käsitellyt vaan lähinnä hinkutti jalkoja :P No mutta hyvä kokemusta ja saatiin kävellä erimaisemissa päivälenkki.

kev3-normal.jpgkev4-normal.jpg

Itse kevätpäiville saavuttiin ihan hyvissä ajoin. Siellä oli yli 40 ihmistä ja koiria varmaan enemmän. Paljon tuttuja ja uusia naamoja. Paljon mielenkiintoista aihetta kuunneltavana ja keskusteltavana. Oli meillä syykin mennä sinne. Sillä Cinco palkittiin Totti-iskän maljalla eli Cinco oli vuoden nuori länderi :) ja minut palkitttiin vuoden harrastajana. Mikä hieno kunnia :)) Tosin voisin olla myös vuoden hulluin harrastaja :P Jos kriteereitä hieman muokattaisiin. Sen jälkeen sitä ei saisi varmaan enään koskaan kukaan muu ;)

kev6-normal.jpgkev5-normal.jpg

Hieman rentoa porukkaa kokouksessa :D

kev1-normal.jpg

© Minna Hanski

Vuoden Länderi Popeda (Cierimon Barokki), Vuoden Veteraani Totti eli Cincon isä (Jettildan Aivaneka), Vuoden VSP Balleriina (Cierimon Balleriina) Vuoden Nuori Cinco (Krumme Furche Festina Lente) ja Vuoden Pentu Mosse (Sapliinan Siegblad)

tottimalja3-normal.jpgtottimalja2-normal.jpg