k%C3%A4nny2%204562-normal.jpg

Bad beard day vol. 2

Vapusta ollaan selvitty ja viime viikonlopusta myös. Koirat huili pari päivää tiistain fyssarin jäljiltä. Perjantaina käytiin Hönöteamin kanssa ohjatussa aksassa Espoossa. Olipa kiva treeni ja vielä hauskempi kotimatka :D Itse treenit meni ihan hyvin. Treenasin ainoastaan Fyran kanssa. Tehtiin ratapätkää jossa oli jopa hyviä rytmitys pätkiä. Ahaa elämyksen koin sokkareissa jotka tajusin tekeväni aivan liian myöhään :P Siis minä vastan aloitan tekemisen kun se pitäisi olla valmis. Oikeilla ajoituksilla saatiin ihan mielettömän hyviä pätkiä. Samaten kepeillä onnistuu päällejuoksu hyvin, miksi sitten en hyödynnä sitä? vaan teen varman pakkovalssin mielummin alkuun?. Hyvä kysymys!. Niistossa tulisi olla hetki pidempään paikallaan jotta käännös Fyralla on parempi. Nyt lähden liian aikaisin (siis oho!) ja hyppy hieman valahtaa. Erityisen tyytyväinen olin siitä että rytmitys tuntui olevan monessa kohdassa kunnossa :) Tämä kouluttaja kun on ehkä enemmän tunntettu vikkelistä jaloista ja hyvistä rytmityksistä. Tykkäsin kyllä kovin, voisi mennä toistekkin :)

Lauantaina  lähdettiin Fyran ja Cincon kanssa Turkuun Lentsun viimeiselle tokokerralla. Molemmat tytöt pääsivät tekemään oman settinsä. Fyran kanssa katsottiin ruudun loppuosaa ja kierron kautta jääviä sekä noudon nopeita ottamisia. Lisäksi häiriö seuraamista. Cincon vuorolla oli sitten kisanomainen setti ja voi kekkuli :D Se oli aikamoista räpeltämistä. Seuraaminen, luoksetulo ja hyppy. Seuraaminen oli alussa vapaana hyvää mutta alkoi sitten edistämään ja asento oli vino. Luoksetulo oli ainakin vauhdikas ja hyppy :D Cincolle on paljon opetettu asioita tarjoamisen kautta. Joten se ehti hyppimään sitä yhtä tokohyppyä edes takaisin useampaan kertaan. Ei sentään alkanut tekemään kahdeksikkoa mitä yleensä normaalilla hypyllä. No hauskaa oli ainakin jollei muuta :P

Iltapäivästä vielä ensimmäisiin rallytoko treeneihin Cincon kanssa. Tehtiin muutamia kylttejä ja Cinco oli kyllä kovin innoissaan tekemässä. Se kyllä keksii sitten omat variootit jos en ole tarpeeksi nopea. Selvästi täyskäännös vasemmalle on vielä työn alla ja muutama muu perusjuttu. Lucas ja Fyra kävi myös pikaisesti tekemässä omaa settiään kentällä. Lucas oli kovin tohkeissaan kun pääsi oikein "hommiin" kentälle.

Sunnuntaina käväistiin Tampereen KV-näyttelyssä saksalaisella Horst Kliebenstein Ländereitä oli ilmoitettu 4 kpl joista paikalle saapui kolme narttua. Cinco pääsi ekaa kertaa valioihin ja pokkasi PN-2 sijan va-cacibilla. Meillä ei edes takaisin liikkeessä oikein askeleet menneet yhteen jonka vuoksi tuomari huomautti liikkeistä. Ympäri kyllä mentiin hyvällä ravilla mutta paikaltaan lyhyet matkat on vaikeat. Pitäisi vissiin treenata myös tätä?.

k%C3%A4nny2%204564-normal.jpg

No päästiin nopeasti kotiin ja kentälle hönöteamin kanssa jonka kanssa tehtiin: hyppyjumppa ja kontaktitreenit radanomaisesti. Ilma oli kyllä erikoinen kun ensin oli lämmin ja sitten hetkessä oli kylmä. Tovin kuluttua satoi jo vettä. Ohjattuihin treeneihinkin piti jäädä ja lämmitin uudelleen koirat, mutta kun olin kentällä hieman märkänä seissyt jo 2,5 tuntia niin päätin lähteä kotiin. Kesän tietää siitä tulleen kun kenttä maskotti Lucas palasi omalle paikalleen kentän laidalle makoilemaan. Siellä se seurasi silmä kovana muiden treeniä. Tietenkin Lucas saa välillä (usein) myös herkkuja tärkeästä tehtävästään :)

Ilallalla Fyra pääsi Johannan poikien kanssa privaattilenkille Riihivalkamaan. Fyralla vasta hauskaa oli kun Cinco-herhiläinen ei ollut mukana. Se meinaan sitten juoksi, juoksi ja juoksi :O Juoksi ja leikki koko sydämensä kyllyydestä. Normaalisti se ei lenkeillä ole enään niin paljoa leikkinyt, mutta kun lauamnajohtaja on yksin liikenteessä niin sekin voi selkeästi irrotella :D En kyllä uskoisi että se täyttää parin viikon päästä kuusi vuotta <3

k%C3%A4nny2%204563-normal.jpg

Maanantaina ulkona näytti tältä :O

Alkuviikko ollaan sitten siistitty koiria. Tyttöjä ollaan nypitty. Hieman tuli kiire Liettuan näyttelyyn joka on parin viikon päästä. Toivottavasti karkeus turkkiin saadaan takaisin, ainakin Fyran osalta. Tänään tiistaina Fyra kävi myös eläinlääkärissä saamassa perusrokotteet niskaansa. Samalla kuunneltiin sydän ja katsottiin hampaat ja korvat. Kaikki näytti hyvältä ja vaaka näytti 11,5 kg.