Loppu viikolla käytiin Fyran kanssa aksatreeneissä Pukon kentällä. Päästiin ekaa kertaa meidän omaan ryhmään. Mulla on molemmille tytöille paikka ryhmässä, mutta koska Cinco oli tehnyt aksaa ma ja ti niin pidettiin sitten to huilia. Fyra pääsi ainoastaan tekemään rataa ja oli kyllä vaikea rata :D Kyllä me se lopulta läpi kahlattiin, mutta alku tuotti vaikeuksia. Hauskaa oli kyllä ja mulle tuli ihan hiki! :)

Perjantaina ja lauantaina tehtiin pientä o-o treeniä kentällä. Jos nauruun voisi kuolla ja treenejä olisi videoitu niin olisi varmaan voinut joku luulla ettei olla koskaan aksattu :D Tehtiin pientä ratatreeniä toisena päivänä ja tekniikkaa toisena. Tekniikka osioissa oli jälleen huomsttavissa että luotan Cincoon enemmän kuin Fyraan. Lisäksi Cincon ohjaaminen on helpompaa koska sillä on enemmän pyrkimystä eteenpäin. Fyra lähtee äkkiä seilaamaan liikeen mukana kun Cimo porskuttaa suoraan eteenpäin. Kivaa oli kuitenkin ja mun paksuun kalloonkin saatiin ehkä jotain mahtumaan. Lisäksi otettiin valokuvia ja ne oli ihan superhienoja! Kuvauskohteena pääasiassa Cinco, mun täytyy laittaa niitä tänne näytille kunhan ehdin :)  Käytiin me perjantaina myös  Cincon kolmannella rallytoko kerralla treenamassa tällä kertaa pientä rata pätkää. Se on kyllä kivaa vaihtelua eikä tarvitse ottaa niin kovin vakavasti. Mikä sopii mulle! :)

Sunnuntaina käytiin Minnan luona jossa oli Tanja Kotti kyläilemässä. Fyra ja Cinco pääsi käsittelyihin. Cinco ei meinannut tulla sisälle ollenkaan koska näki Uunon pihalla ja paljon luita :P Käsittelyt meni mukavasti Fyra käsiteltiin ensin ja Cinco tepasteli alakerrassa. Jossain vaiheessa se totesi että hänenkin vuoro voisi tulla ja tuli makoilemaan lattialle Fyran viereen. Cincon käsittelyn ajan Fyra tutki sitten taloa. Hieman kuului jotain pomppimista välillä. Se ilmeisesti käveli rappuja pitkin yläkertaan ainakin osittain?. Joten Minna älä ihmettele jos Fyra kävi pyyhkimässä partaansa sun tyynyyn :D ;) Molemmat tytöt olivat hyvässä kunnossa eikä toisaalta mikään ihme koska edellisestä käsittelystä oli ainoastaan 3 viikkoa. Cincon niska oli jo huomattavasti parempi. Nyt vietetään aksatonta alkuviikkoa ja palataan loppu viikosta astialle takaisin. Kiitos jälleen kaikille asianosaisille hoitopäivästä :)

Alkuillasta saatiin vielä kutsu ystäväeläinkoulutukseen joten käväisiin siellä Fyran kanssa. Tehtiin jälleen muutama testikohta kokeesta joka sisälsi mm.  vieraan koiran ohitukset sekä henkilöryhmät. Fyra oli jälleen niin rauhallinen ja kiltti. Siellä se istua möllötti ja katseli touhuja pää kallellaan. Paikalleen jättöä mun ei tarvinnut edes tehdä koska oli viimeksi istunut liikkumatta koko ajan. Katsotaan sitten miten muutaman viikon päästä olevassa testissä tapahtuu :D

ystava1-normal.jpg

ystava2-normal.jpg