Perjantaina oli kyllä hyvä suunnitelma lähteä karsintoihin. Autokin saatiin pakattua ja koirat laitettua autoon. Fyra karkasi ovesta ja juoksi suoraan autossa olevaan häkkiin. Lähdettiin jopa ajamaan kohti Rovaniemiä. Ensimmäisellä taukopaikalla Tampereen kohdalla, otin tytöt pois autosta ja Fyra ontui etutassua :O Kävelytin hetken aikaa ja selvästi kevensi jalkaa. Koira autoon ja kahville. Uudelleen kävelylle ja sitten sama havainto. Siinä sitten mietittiin mitä tehdään ja mitä on sattunut. Hieman tuntui oudolta kun koira oli ollut ihan normaali vielä päivälenkillä. Ilmeisesti kopautti jalkansa autoon hypätessä?. Ei aristanut tassua, varpaita eikä koko jalkaa. No päätettiin sitten ettei lähdetä ajamaan eteenpäin vaan mennä shoppailemaan Ideaparkkiin. No siellä meni tovi ja ajettiin sitten takaisin kotiin. Hotelli saatiin ilman maksua peruttua ja kaikki tavarat purettua. Iltalenkillä edelleen hieman liikkui epäpuhtaasti.

photo1-normal.jpg

Lauantai aamuna sitten käveli -tietenkin- aivan normaalisti :P Eli puujalka tms. No ei sitä voinut tietää etukäteen ja olisi vaan harmittanut enemmän jos sinne asti oltaisiin ajettu ihan turhaan. No oltiin sitten viikonloppu kotona ja käytiin shoppailemassa. Kaikkea kivaa löytyi mm. uudet juoksukengät, housut, parit paidat jne.

Kovin ollaan viikonloppu katsottu kisoja live streamin kautta. Radat ovat olleet oikein kivan näköisiä ja kovin olisi omaa jalkaa vipattanut sinne mukaan juoksemaan. Olisi pitänyt kaapata lauantai aamuna lentokone jotta oltaisiin ehditty kisapaikalle :P

Tänään sunnuntaina käytiin sitten pyörähtämässä Forssan näyttelyssä. Tulostin kilpailulapun vasta aamulla kun pitkään mietin menenkö vai en. Aamulla satoi vettä ja sitä tihkutti koko päivän. Mustialan näyttelypaikka on kyllä kaunis. Ländereitä oli ainoastaan Cinco ja Tofsan-sisko Kroatilaisella Tino Pehrillä. Pohja oli epätasainen märkä nurmikko eli ei kovin ihanteellinen länderille. Pöytä oli hieman kiikkumallia, mutta hyvin siinä saatiin pönötettyä. Tuomari oli hauska sillä se puhui osan sanoista suomea :D Luulin jo meillä olleen tuomarin muutos kun saavuin viime tipassa paikalle. Cinco esiintyi ihan kivasti märästä kelistä huolimatta. Hieman oli kyllä resuturkkinen ja sen oloinen että vettä sataa ei kivaa. Cinco valittiin ROtunsa Parhaaksi ja Tofsan-sisko sai ensimmäisen sertinsä. Onnea paljon <3

Hieman shoppailua itselle ja hönöteamille ja sen jälkene isojen kassien kantaminen autolle. Olin nokkela jättänyt auton Tammelan kirjaston luokse kun ajattelin hyvin lämmitellä Cincon lihakset ennen kehää :D En vielä siinä vaiheessa ymmärtänyt ostavani niin paljoa herkkuja kotiin viemiseksi.

photo3-normal.jpgphoto4-normal.jpg

Fyra tahtoo osansa :D