Alkuviikosta käytiin Ressulla näyttelytreeneissä Fyran ja Cincon kanssa. Hieman on ollut taukoa edelliseen kertaan. Väkeä oli mukavasti paikalla ja selvästi ihmiset ovat ilmoittaneet tulevan viikonlopun "kotinäyttelyyn" Forssaan. Tiistaina käytiin Minnan ja Uunon kanssa Vappua moikkaamassa Siuntiossa. Tällä kertaa viimeinen kerta maksimaalista hyppyä. Cinco teki koko tunnin kuuliaisesti hommia ja Fyra istui kentän laidalla syöden lihapullia. Osan se taisi varastaa itse Minnan pussista :P Cinco on Vapun mukaan täydellinen hyppääjä :) Hyppää, ponnistaa, kokoaa ja kääntyy hyvin. Ei ollut mitään on ongelmia minkään kanssa. Tehtiin myös jumppaa vinohypyillä jotta saataisiin niitä vahvistettua. Kivaa oli, vaikka aluksi tuntui ettei jaksaisi lähteä ollenkaan...

photo3-normal.jpg

photo2-normal.jpg

Keskiviikkona käytiin kimppatreeneissä Feeniksillä. Siellä oli mukavasti väkeä paikalla ja saatiin kivat treenit yhteensä 5 ihmisen voimin. Pitää varmaan kirjoittaa kiveen sillä me jopa treenattiin VOI-luokan liikkeitä. Eikä se näyttänyt ollenkaan niin pahalta kuin kuvittelin. Kokeilin hyppynoutoa jota tehtiin viimeksi elokuussa. Se onnistui :O Hyppäsi ja nousi kapulan sekä hyppäsi takaisin. Oho!. Ruutu löytyi kun vein sinne namin niin ettei Fyra nähnyt (oli autossa ja vein Cincon kanssa). Tunnaria tehtiin sekä kapulan kantoa. Lopuksi vielä paikkamakuu. Kyllä se tästä, ehkä ;) Kiitos kavereille treeniseurasta!. Cincokin teki kaikkea pientä alokasluokkaan liittyen, mutta sillä tuntuu vähän kierrokset nousevan liikaa... Ja sen mukaan kasvaa ääni eli haukkuminen. No vauhtia ainakin löytyy liikkeistä.

Tänään käytiin aamulenkillä Paavolassa ja käytiin samalla tekemässä pientä kontaktitreeniä viikonloppua varten. Vielä on muutama tunti aikaa päättää lähteekö huomenna töiden jälkeen ajamaan vai ei. Lomakin alkaa kohta, vielä yksi työpäivä jäljellä :)