agip4-normal.jpg

Lauantai päivä vietettiin Fyran ja Cincon kanssa Raumalla. Lämpimät oli olosuhteet ja päivälle kertyi mittaa lähemmäs 12 tuntia ajomatkoineen. Rauma on kyllä yksi sellaisista paikoista minne on pakko päästä kisaamaan mikäli vaan aikatauluihin sopii. Siellä on rentoa, mukavaa, yleensä hyvä ilma ja toisinaan (aika usein) sieltä saadaan myös onnistumisia ja mitä tärkeintä: muumimukeja :D

agip-normal.jpg

Cinco oli ilmoitettu kahteen kisaan Johanna Wuthricin agiradalle ja Petteri Kermisen hyppyradalle. Johannan agirata oli profiililtaan tosi kiva. Cinco vaan oli hieman liian kovilla kierroksilla helteestä huolimatta :P Kävelin lämmittelylenkin ja laitoin koirat häkkiin 5min tutustumisen ajaksi. Cinco oli kolmas kisaaja joten mun piti juosten hakea se autosta olevasta häkistä ja juosta suoraan radalle. Se ei todellakaan ollut Cincon juttu sillä se rata meni atomeiksi jo esteellä numero 7. minkä jälkeen me käveltiin radalta pois.

2014071920_RKS_2-lkC-normal.jpg

2-luokan hyppyrata

Tunnin sisään päästiin Petterin hyppyradalle joka oli mielestäni meille mukavan oloinen rata. Tosin ei sieltä paljoa nollia tullut koko 2-luokan kisan aikana. Cinco meni radan puhtaasti kyllä läpi, mutta harmikseni se ehti putken (numero 8.) jälkeen bongaamaan kepit uudelleen ja lähti niitä pujottelemaan. Pääsi ensimmäisen välin pujottelemaan. Hyllyksi se sitten meni. En jotenkaan osannut edes kuvitella että Cinco hakee keppejä niin voimakkaasti, koska kukaan mun koirista ei ole aiemmin etsinyt keppejä toistamiseen radalta. Cinco on estehakuinen ja putkesta ulos tullessaan sen edessä oli ensimmäisenä ne kepit (este numero 9. piti mennä). Toisaalta hieno hylly, mutta toisaalta niin harmillinen. En ole vielä oikein päässyt tuohon Cincon ajatusmalliin kiinni :D

agip2-normal.jpg

Fyra pääsi sitten kisaamaan kolme starttia. Ensin oli Johanna Wuthricin agirata. En ymmärrä miksi en ole hänen radoillaan käynyt ennen kovinkaan montaa kertaa?. Kerran tai kaksi?. SIllä radat oli tosi kivoja ja juuri meille sopivia liikeratoja. Ensimmäiseltä radalta Fyra sai ihan kelvollisen nollan sijalla 3./39. Etenemän ollessa 4,20 m/s. Fyraksi erinomainen agilityradan nopeus.

agip3-normal.jpg

agip5-normal.jpg

Toisena ratana oli Petteri Kermisen agilityrata joka ei tuntunut yhtään omalta. Loppuosa oli kiva, mutta alussa paljon sellaisia kohtia mitkä eivät välttämättä olleet meidän vahvuuksia. Alun tein (3. este) tein saksalaisella ja sen jälkeen vaan valsseja jokaiseen kääntymiseen. Rata meni muuten ihan suunnitelmien mukaan, mutta 17. putkella mun piti tehdä sokkari mutta en sitten tehnytkään vaan juoksin renkaan vasemmalta puolelta minkä vuoksi jouduin ex-temporena tekemään poispäinkäännöksen esteelle 19. Onneksi Fyra korjasi mun virheeni ja totteli hyvin käskyä. Fyran kuuliaisuuden ansiosta nolla sij. 4./42. Etenemä 4,02 m/s. Sijoitus ja muumimuki meni ehdottomasti tuohon 19. esteen pelastukseen. Tässä vaiheessa saldona oli jo tuplanolla :)

2014071920_RKS_3-lkB-normal.jpg

3-luokan agirata

Päivän viimeisenä oli sitten hyppyrata joka oli Timo Teilerin käsialaa. Vauhdikas ja virtaviivainen rata. Oma olo oli kyllä jo niin puhki-katki-rikki päivän helteessä oltua ja neljä starttia jo suorittaneena ettei oikein jaksanut enään keskittyä eikä kävellä koko tutustumista. Jostain sai kuitenkin asennetta kaivettua peliin. Fyra oli tälläkin radalla kuuliainen panssarivaunu ja taisteli meille päivän kolmannen nollan sijalla 3./41. Etenemän ollessa 4,44 m/s eli varsin hyvä Fyraksi!!!. Meidän toinen Triplanolla tälle kesälle ja samalla saatiin osallistumisoikeus vuoden 2015 SM-kilpailuihin ja samaten nollat myös kokoon vuoden 2015 MM-karsintoihin. Uudella nollakaudella kilpailtiin 8 kisaa joista 7 nollaa :)  Alkuvuodesta ollaan kisattu 14 starttia joista 11 nollaa, panssarivaunu on paras!

agip6-normal.jpg

Rauma 19.07.2014 Fyralle TRIPLAnolla sijoilla 3./39., 4./42. ja HR 3./41. Samalla nollat kokoon ensi vuoden SM- ja MM-karsintoihin :)