tiina3-normal.jpg

Loma viikko on kulunut nopeasti. Paljon ollaan kyllä ehditty tekemään ja treenaamaan. Ollaan käyty pari kertaa kentällä treenaamassa o-o seurassa. Pieniä tekniikka pätkiä jotka sopii meille varsin hyvin. Rata treeniä mä en tee kovin paljoa yleensä 1-2 kertaa kuussa. Tuntuu paketti pysyvän koossa ilman suurempia hinkkailuja.

Keskiviikkona käytiin Salossa epiksissä. Ilmoitin Fyran ja Cincon ennakkoon. Fyran kisaaviin ja Cincon mölleihin. Paikan päällä koiria oli kuitenkin niin paljon että päätin siirtää Cincon kilpaileviin jotta pääsisin aikaisemmin kotiin. Kilpailevat siis aloittivat kisat. Tuomarina oli Esa Lehdistö ja rata oli paikka paikoin haastava, ainakin mulle muistaa. Mulla oli päätarkoituksena palkata kontaktit ja niin sitten teinkin. Fyra teki radan nollana läpi, mutta palkkasin puomin alastulon ja keinun. Fyra oli hieman ihmeissään kun sai palkkaa "kisoissa". Selvästi hämääntynyt puomin jälkeen ja keinu oli sitten todella hyvä. Oli niin täpinöissään herkuista. Cinco selvisi myös radasta ihan kunnialla läpi. Mun on vaikea rytmittää ja ajatella rataa kun keskityn siihen palkkaamiseen niin paljon. Cincon kanssa palkkasin myös puomin ja keinun. Selvästi se hieman yritti kokeilla pitääkö ne suorittaa ihan oppikirjan mukaan. Hyvä näpäytys myös sille. Tulokseksi siis palkkausten vuoksi molemmille hyl. Hetken mietin menenkö vielä mölleihin, mutta kun kello oli jo yli kahdeksan ja möllien rataa vielä rakennettiin päätin lähteä kotimatkalle.

tiina1-normal.jpg

agirotu-normal.jpg

Tänään torstaina pääsiin Tiina Jaakkolan treeneihin omalle kentälle. Siellä oli rata Agirodun Open Class tasoitusrata. Treenit meni hyvin ja molemmat tytöt: Fyra ja Cinco olivat oikein päteviä. Fyran kanssa kokeiltiin useampia erilaisia tekniikoita ko. radalle kun se vaan meni taas niin tasaisen varmasti ja hyvin. Saatiin tehtyä muutama sellainen kuvio, mitkä oli kyllä silmämääräisesti nopeampia kuin omat "varmat" ratkaisut. Cincon kanssa meni hyvin yksiin. Tosin tuntui taas tosi hankalalta aluksi Fyran jälkeen. Olin parissa kohtaa hyvin paljon jäljessä. Cincon kanssa ei voida ihastelemaan putkeen menoja yms. Muuten kosahtaa ihan heti. Cinco on kyllä aika hauska persoona, se on niin erilainen kuin Fyra. Panssarivaunu on kuin ajatus ja Cinco on sitten oma itsensä. Komentoa tulee heti jos olen hieman myöhässä tai epäselvää minne pitää seuraavaksi mennä. Rytmittäminen Cincon kanssa on kuitenkin niin paljon helpompaa kun se pyrkii koko ajan eteenpäin. Muutama pohdittava juttukin jäi ajatuksiin. Edelleenkin ihmettelen miten herkästi mun koirat lukee jonkun tietyn liikkeen vippaukseksi. Enkä sitä edelleenkään ole kovin paljoa tehnyt. Muutaman kerran jossain koulutuksessa kokeillut. Vielä kun osaisi käyttää sitä tilanteissa missä siitä voisi olla hyötyä :D

Niin ja kyllä Cinco kerran tuli takaluukun häkistä läpi. Treenasin Fyraa kun kuulin tassujen kopinaa. No kas kummaa Cinco sieltä juoksi kentälle :P Tiina totesi että oli katsonut ensin että o-ou mikä irtokoira sieltä tulee, mutta todennut sen olevan Cimo... Mä vaan ihmettelin maalihypyllä kun mulla oli kaksi koiraa :D

tiina2-normal.jpg

Lenkkillekin päästiin Minnan ja poikien kanssa Elonkiertoon. Kyllä siinä menoa riitti koko lenkin ajan. Luoja ne oli villejä. Fyra juoksi hepuleita pitkässä nurmikossa ja kun se rauhoittui niin Cinco aloitti. Ossi Orava hukattiin pellolle, mutta kyllä me se vielä löydettiin kun aikamme etittiin sitä. Tytöt vaan hepuloitsivat niin ne eivät todellakaan pystyneet sitä etsimään :D Kiitos Minnalle iltaseurasta <3 Pojat tartuttaa tytöille pahoja tapoja ;)

Ehdittiin me käymään alkuviikosta myös näyttelykoulutuksessa Ressun majalla ennen kuin se jäi heinäkuuksi tauolle. Kummasti oli väki vähentynyt kun edellisenä viikonloppuna oli ollut Forssan näyttely :D Ilmeisesti paikalliset metsämiehet käyvät tasan sen yhden kotinäyttelyn kerran kesässä ;)