y1-normal.jpgy2-normal.jpg

Cincon kanssa käytiin pyörähtämässä sunnuntaina Ylöjärvellä Jari Helinin radoilla. Ilma oli kuuma, suorastaan polttava. Onneksi kisakaveri ei tuosta ollut millänsäkään, vaikka ohjaajasta tuntui että sulaa kentälle :D Cincon kanssa vipellettiin kaksi rataa: agilityrata ja hyppyrata. Haastavia ratoja ja erittäin hyviä pätkiä. Harmi vaan kun täydellinen onnistuminen on niin pienestä kiinni. Cincon kanssa kaikki on hiuskarvan varassa :D Harmittavin vitonen tuli hyppyradalta kun toisena esteenä oli kepit. Cinco lähti lähdöstä hieman liian kovaa (asenteella raamit kaulassa). Olisi pitänyt jarruttaa, mutta en tajunnut vauhdin olevan niin kova. Se lähti hyvin pujottelemaan mutta aivan liian kovaa. Sen vuoksi törmäsi 3. keppiin ja rytmi sekosi. Kuului vain pamahdus ja jouduttiin aloittamaan rata alusta. No sillä radalla kuitenkin luokkavoitto. Haastavalta se tuntuu Fyran jälkeen, mutta eiköhän tässä ole vielä aikaa tutustua Cincon erilaiseen näkökulmaan agilitystä.

y3-normal.jpgy4-normal.jpg

y6-normal.jpg

y5-normal.jpgy8-normal.jpg

Täytyy vielä todeta että oli aivan mahtavat palkinnot YLÖKKin kisoissa. Voitosta sai 3 x 6€ lahjakortteja ilman aikarajaa ja kolmannesta sijasta vielä 2 x 6€  lahjakortteja. Maksoin kahdesta kisasta yhteensä 24€ ja sain 30€ takaisin :D Lisäksi vielä Ohjaajalle keksipaketit sekä vapaavalintainen pokaali tai muutavara. Me valittiin pokaalin sijasta, muumikeksi rasia joka sisälsi koiran herkkuja sekä lelu ja nameja.

y7-normal.jpg

Tosin meikäläisen helteinen päänuppi unohti sitten Cincon kisakirjan kisapaikalle... Huomasin vasta illlalla kotona kun autoa purkasin. Kas kummaa en muistanut hakea kirjaa ollenkaan. Onneksi se kuitenkin loppujen lopuksi löytyi kisapaikalta ja tulee postin kautta kotiin. Hohhoijaa. En muista koska olisi noin käynyt viimeksi?, ehkä kerran aiemmin vuonna 2008...??