kentta1-normal.jpg

Torstaina meillä oli omalla kentällä vierailevana kouluttajana Taija Salokannel. Taijan koulutuksissa ei olla aiemmin käyty ja jäi kyllä hyvä fiilis!. Mulla oli molemmille tytöille paikka, olipa hauskat treenit vaikka tunsin itseni hieman kipeäksi/tukkoiseksi. Jalat ei oikein toimineet edellisen päivän jalkatreenistä. Tyhmä treenaa jalat uudella ohjelmalla kun seuraavana päivänä pitää juosta ryhmätreeneissä kahdella koiralla. Onneksi sain sentään koirien välille aina 1-2 koiraa ettei ihan putkeen tarvinnut mennä.

kentta2-normal.jpg

Radan teemana oli takaaleikkaus, niisto ja niisto-persjättö. Tutustuttiin rataan ensin omalla tavalla ja sen jälkeen jokainen koira sai treenata 15 minuuttia putkeen. Fyran kanssa aloitin ja rata meni ihan mukavasti vasta loppuvaiheessa viimeisen 5. esteen kohdalla se ampui uudelleen puomille kun piti putkeen mennä. Kokeiltiin muutamaa eri ohjausvaihtoehtoa ja kellotettiin yksi kohta. Mun valinta oli 1s hitaampi mitä Taijan ehdotus kierrättää hyppy toiselta puolelta. En olisi ihan heti uskonut, mutta kello todisti toista :O Oli hyviä huomioita mm. mun tikuttamisesta kun rynnin liikaa sekä takaakierroissa käännän aina yläkropan kohti koiraa joka hidastaa. Se taitaa olla 90-luvun jäänteitä :P Toisessa erässä Fyra teki sitten 25 esteen radan nollalla läpi kilpailunomaisesti.

kentta3-normal.jpg

Cinco oli tapansa mukaan hyvin fiiliksissä päästessään aksaamaan. Sen kanssa oli helpompi mennä kun lihakset oli jo omissa jaloissa lämpimänä ja rata muistissa. Pieniä juttuja jouduin tekemään eri tavalla mm. Fyran kanssa ehdin niisto-persjätön jälkeen tekemään suoran enkkuputken päähän persjätön mutta Cimon kanssa piti tehdä leikkaus. Ei ollut mitään toivoa edes päästä persjättöön. Cinco ei hakenut uudelleen puomia vaan tuli liikkeen mukana putkeen. Se kun ei ole niin namikoira niin sille kontakteilta saatava palkka ei ole niin tärkeää. Hyvät puolet siinäkin :P Kepeille on sitten ilmaantunut se vinkuminen ja haukkuminen. Nyt aloitti puolessa välissä keppejä pitämään älämölöä :O Muuten rata meni kivasti ja saatiin ekassa setissä taputeltua rata läpi. Toisessa setissä myös Cinco teki koko radan nollana läpi :)) Voi miten tyytyväinen olin kun ei yleensä olla saatu koko settiä ihan virheettömästi läpi :)