Sunnuntaina Fyra ja Cinco pääsi heti aamusta Tanjan käsittelyihin Forssaan. Oikein mukavaa kun ei tarvitse itse ajella mihinkään :) Aloitettiin Fyralla joka oli viimeksi takatassun vuoksi hieman jumissa lantiosta ja varsinkin hännästä. Fyra oli hieman tukkoinen kuten aina (aineenvaihdunta), mutta häntä oli hyvä eikä yhtään aristellut sitä. Toisen puolen lantio hieman jumissa edelleen siitä takatassusta, mutta hyvässä kunnossa siihen nähden että oli vasta toinen kerta kun käsiteltiin. Käyttää siis kaikkia raajoja normaalisti eikä ole toispuoleinen :)

Cinco pääsi sitten omaan käsittelyyn kun oli aikansa kärkkynyt omaa vuoroaan. Cinco oli hyvässä kunnossa, siinä ei ollut oikeastaan mitään jumitusta. Pieni kireä kohta kallonpohjassa, mutta selvästi valjaiden käyttö on auttanut ettei nuppi ole niin pahasti jumissa eikä ranka. Cinco oli hyvin tyytyväinen koko käsittelyn ajan. Katso kuva alla... :)

tanja2-normal.jpg

Iso kiitos Tanjalle käsittelyistä, Tiialle paikan järjestämisestä sekä Minnalle aikatauluista. Työläinen pääsi vielä iltapäivällä töihin päivystämään.