k%C3%A4nny4%20136-normal.jpg

Keskiviikkona oli vuorossa jälleen Dobo-päivä. Kurssin kolmas kerta ja koko ajan huomaa, että koira sekä omistaja alkaa kehittymään pallon käsittelyn kanssa. Cincon mielestä on tosi kivaa keikkua pallon päällä. Se pystyy helposti, seisomaan, istumaan, menemään maahan pallon päällä. Myöskin pyörimiset onnistuu hyvin. Omassakin jumppa osuudessa saatiin hiki kun tehtiin punnerruksia kahdella eri tavalla sekä ojentajapunnerruksia. Hyvin löytyi tasapaino myös pallon päällä kun piti seisoskella nelinkontin sen päällä ja nostella vuorotellen jalkoja.

k%C3%A4nny4%20134-normal.jpg

Leikkiinkutsu tempun opettelua

Torstaina mentiin  Turkuun aksailemaan. Cinco pääsi Elinan valvovan silmän alle ja Fyra Timon. Cincon kanssa treenit sujui taas tosi hyvin. Päästiin radalla 22 estettä ja kokeiltiin hieman erilaisia tekniikoita. Alkua tehtiin japanilaisella sekä takaakierto + sokkarilla. Molemmat toimi!. Keppien päässä onnistui hyvin sokkari sekä onnistuin tekemään valssin juoksu suoran päähän. Hyvä minä! :)

k%C3%A4nny4%20139-normal.jpg

Timon rata oli kiva. Siinä oli pieniä koukeroita, mutta myös juoksu osuutta. Fyra oli sikapossu... Se nosti kierroksia aivan törkeästi. Osasyynä varmaan helpohkot radat mitä ollaan tehty sekä hönötys?. Se karkasi puomilta ja keinulta :P Tosi rumasti. Oli siellä hyviäkin osia, alussa ollut avokulman kepit onnistui hyvin sekä pimeä putkikulma. Erityisen tyytyväinen olin pöytään!. Sitä ollaan kesällä muutama kerta treenattu ja se oli joka kerta hyvä :) Vielä kun pääsisi sitä kisoissa testaamaan. Jos Fyran kierrokset nousee kurssilla tota vauhtia niin kohta mulla on iso ongelma hallinnassa. Toisaalta mielummin tuhma Manki kuin liian kiltti :)

k%C3%A4nny4%20140-normal.jpg

Tuhma? minäkö?