Lauantaina lähdettiin puolilta päivin kohti Tervakosken KV-näyttelyä. Mietin loppuun asti, että lähdenkö vai enkö. Oli sen verran kiireinen viikko.  Juhlistettiin perjantaina työkaverin 60-vee synttäreitä ja illalla oli vielä toiset teema synttärit näyttelyn jälkeen. Päätin kuitenkin lähteä sillä tämä oli ensimmäinen mahdollisuus saada Cincosta Kansainvälinen Muotovalio eikä se titteli kotiin tule ilman näyttelyssä käyntiä.

Tervakoskelle päästiin hyvin. Paikka oli kehineen yhtä ahdas kuin aikaisempina vuosina. Tällä kertaa siellä oli ollut ilmeisesti aika kovat vesisateet viimeisten viikkojen aikana sillä kentät oli aivan mutaa ja savea. Siihen yhdistettynä hieman epätasainen pitkä nurmikko. Se yhdistelmä on länderi-ihmisen painajainen pohjaltaan :P Länderit kun ovat hyvin tarkkoja minne tassunsa laittavat. Kehästä sitten löytyi liukumiinoja sekä oksennusta. Muutamat pissatkin oli sinne väännetty *huokaus*. Kehän laidalta löytyi tuttuja leijona- ja ranskisihmisiä joten niiden kanssa rupatellessa meni mukavasti aika. Kehät olivat hieman myöhässä. Tuomari oli linjaltaan ainakin ranskiksissa tiukka eikä selvää linjaa saanut siitä mistä se oikein piti. Ländereitä Italialaiselle Bruno Nodalli oli ilmoitettu ainoastaan 3kpl. Kaksi narttua ja yksi uros joka oli lähtenyt jo Englantiin MV-näyttelyn jälkeen. Hieman oli kehät jäljessä ja vuoroa sai odotella. Onneksi lähimaastossa on hyvät lenkkipolut niin tuli käveltyä lenkkiä Fyran ja Cincon kanssa.

Itse kehä meni aika nopeasti ohi. Italialainen mies oli hyvin kohtelias ja kiinnostunut rodusta tai ainakin esitti hyvin kiinnostunutta. Länderit kun oli päivän viimeinen rotu niin siinä vaiheessa se olisi voinut tehdä kehässä ihan mitä haluaa. Cinco esiintyi ihan kivasti. Sain jopa sen ravaamaan koko kehän ajan. Tuomari totesinkin, että koira liikkuu upealla tyylillä ja asenteella.  Arvosteluja kirjoittanut nainen kysyi, onko nämä kaikki agilitykoiria?. Muutenkin kyseli kovin rodusta kun tuomari arvosteli saman aikaisesti Cincoa. Cinco sai ERIN ja SA:n. PN-kehässä vastaan tuli Ruska ja tällä kertaa Cinco veti hieman pidemmän korren olemalla PN-1 ja samalla ROP. Näin ollen Cinco sai viimeisen 13. Cacibbinsa ja tuli samalla Kansainväliseksi Muotovalioksi eli C.I.B:ksi. Tuomari halusi vielä erikseen, että otetaan kuva kehässä :D

cib2-normal.jpgcib1-normal.jpg

C.I.B!! New International Champion!!

BALT MVA & FI & SE & EE & LV & LT MVA & EE JMVA & LV JMVA & BALTV-14 & LVV-14 & TLNV-14 & EEV-13 & EEJV-13 & TLNV-13 & TLNJV-13 & LVJV-13 & BDSG13 & SEV-12 & SEJV-12 Krumme Furche Festina Lente "Cinco"

Tervakoski Int 30.08.2014 BOB & Cacib => C.I.B!

Judge: Bruno Nodalli, Italy.

2 years, excellent bite. Complete nice head. Correct neck, prefer more straight topline. Excellent front movement. Good angulation behind. Excellent chest, correct tail. Nice colour. Excellent texture, moved with style.

Ensimmäinen Cacib saatiin Pärnusta 15kk iässä heinäkuussa 05.07.2013. Yhteensä cacibbeja kertyi 13kpl ja 5:stä eri maasta. Nyt on meidän päätavoite saavutettu eikä tarvitse enempää näyttelyitä miettiä. Ihan eläkkeelle me ei vielä jäädä sillä muutama maa on vielä valloittamatta ja eiköhän sitä Suomessakin tulla vielä kehissä pyörimään. Cinco on mun kolmas inttivalio <3

cib-normal.jpg

© Lotte Sinivaara

3 x C.I.B Fyra vm. 2010, Cinco vm. 2014 ja Duo vm. 2006.