k%C3%A4nny4%20174-normal.jpg

Keskiviikkona oli viimeinen kerta Doboa tällä erää. Kokeiltiin koirille uusia juttuja sekä ihmisille. Punnertaa saatiin itse niin että jalat oli isolla pallolla ja kädet pikku pallolla. Oli varsin tehokas liike. Cinco sai taituroida pallon päällä eri asennoissa ja siitä on tullut varsinainen trapetsitaitelija. Keikkuu kun mikäkin orava pallon päällä. Tosin pitää olla varovainen kun silmä välttää niin on heti menossa pallon päälle ja sitä pitää kuitenkin hieman tukea :P Hauska viisi kertaa alkeiskurssia takana ja katsotaan nyt jos jossain vaiheessa jatketaan jatkokurssille mikäli aikataulut sopivat.

k%C3%A4nny4%20175-normal.jpg

Ennen Doboa tehtiin hyppyjumpat kentällä. Kasvavaa sarjaa renkaalle jota en ole sille esteelle tehnyt koskaan. Fyralla pientä sipsutusta ja varsinkin silloin kun välikasvoi pidemmäksi n. 21 askelta. Selvästi lyhyt askel ja laukka. Lisäksi 3-luokassa harvemmin on pitkiä estevälejä joten on myös tottunut hieman lyhyempiin myös radalla. Cincolla ja Evalla ei vaikutusta. Nuoruus ja kokemattomuus ja pidempi laukka-askel?. Keppi projekti kokeiltiin myös hieman. Fyralla selvää edistymistä vauhdissa ja asennossa. Nyt pitäisi saada kokeiltua myös epikissä saadaanko siellä kaavaa rikottua.

Torstaina oli Turun vuoro. Olipa taas niin hyvät treenit!. Aluksi ajatus Elinan radasta ettei tästä tule mitään Cincon kanssa kun tekniikkaa on joka esteellä. Mun pää eikä selkäranka pysty tekemään niistoa-saksalaista-vekkiä-poispäinkäännöstä-sokkaria-valssia-vippausta-vastakäännöstä peräjälkeen. Tutuistuin radalla n. 14 esteeseen kun ajattelin meidän junnaavan. No me sitten osattiin :O Cinco oli aivan super <3 Se kyllä hakee niin hienosti esteitä ja korjaa mun virheitä. Tuntuu hienolta kun sitä pystyy lähettämään esteille paremmin kuin Fyraa. Sillä se lukitsee ja hakee esteitä. Tietty myös kaikessa hyvässä ja pahassa :D Päästiin lopulta esteelle numero 27. asti. Hieman viimeiset 7 estettä oli haparointia kun rataprofiili oli vaikea muistaa enkä ollut tutustunut kunnolla rataan. Ensi kerralla pitää katsoa rataa pidemmälle...

Fyra pääsi mölliradalle joka ei ihan siltä vaikuttanut... Kouluttajana Timo ja rata oli kyllä aikas vaikea. Tehtiin putkijarrua, vippausta,  saksalaista ja paljon takaakiertoja. Ei päästy millään rataa yhdessä osassa läpi vaikka kyllä me se jotenkin kokonaisuudessaan kahlattiin :D Muutamaan kohtaan kokeiltiin erilaisia ohjausvaihtoehtoja ettei mun kuulma tarvisi juosta niin kovaa vaikka ehdinkin hyvin :D Hieman oli treenin jälkeen terveen punainen naama... Hyvät treenit ja erittäin hyvä mieli :)