Tiistaina lähdettiin hönöttämään Turkuun epävirallisiin aksakisoihin. Pakettiauto täyteen eläimiä ja suunnaksi Tsaun halli. Matkalla huomasin tietenkin, että olin jättänyt koirien hihnat kotiin... Onneksi repusta löytyi rallytokoa varten pieni pentupanta ja hihna. Toinen hihna oli sitten aksahihna minkä Fyra sai käyttöönsä. Oikein hyvin alkoi reissu :)

Olin ilmoittanut tytöt kilpaileviin mineihin ja medi mölleihin. Aikataulullisesti näin, jotta pääsisin palkkaamaan Loten koiria. Oli kyllä hönötystä koko rahan edestä :P Fyran kanssa palkattiin kepit jotka oli toisena esteenä Fyra vaan ei meinannut nähdä niitä ja haki putkea yms. No oli kyllä ilme näkemisen arvoinen kun keppien päässä oli palkka. Yritetään nyt tällä tavalla rikkoa kaavaa ja palkata kepeistä kisoissa jos saataisiin ne vaikka nopeammaksi myös kisatilanteessa. Kontaktit oli ihan hyvät ja niistä palkkasin puomin alastulon. Loppusuora oli erinomainen. Cinco löysi heti kepit mutta pamautti taas kovaa itsensä toiseen väliin. Cincon kanssa palkkasin keinun ja A:n lelulla. Loppusuora oli myös sen kanssa erinomainen. Todella kivaa kun koira irtoaa kun on neljän hypyn suora :) Möllit oli virtaviivainen rata ja siellä palkkasin molemmille tytöille puomin.

Käveltyä/juostua tuli jälleen se 3,5 tuntia putkeen. Paluumatkallalla piti käydä Hesellä ostamassa kananugetit kun Cinco tarjosi Lotelle hyppysertistä kiitokseksi nugetit ja pirtelön. Olin kyllä aivan puhki kun päästiin kello 22.30 kotiin. Pieni alustava flunssa ja edellisen päivän pumppi teki sen että mun ei meinannut käsi nousta loppu illasta. Pelkän puhelin pitäminen korvalla teki tuskaa :D Huhhuh, ei näissä reissussa ole mitään järkeä. Lääkettä naamaan ja aamulla oli melkein sellainen olo, että elossa ollaan :)