Maanantaina käytiin länderilauman (Fyra, Cinco ja Eva) ja yhden pikku kiitäjän (Niilo-miäs) kanssa Virkkalassa tai oliko se Lohjaa?. No joka tapauksessa tässä ei enään kartalla ole ollut pitkään aikaan :D  Kyseessä oli kuitenkin Siuntion Koirakerhonhalli missä Vappu Alatalo piti meille parituntisen hyppyjumppa setin. Oli kyllä jälleen antoisat tunnit. Kumma homma kun aluksi lähteminen tuntuu aina niin kovin vaikealta, mutta treenien jälkeen on aivan fiiliksissä. Oltiin viimeksi Vapulla syyskuussa Cincon ja Niilon kanssa. Nyt pääsi koko aksaava hönöteamin koirat mukaan.

k%C3%A4nny4%20245.jpg

Vaativampi hyppyjumppa

Vappu oli kyllä suunnitellut meille sellaisen päänahan nypittäväksi ettei tosikaan. Hyppysarja mitä ollaan paljon käytetty silloin kun Vappu oli jenkeissä, mutta Suomessa sitä ei olla tehty muutamaan vuoteen. Ihan sen vuoksi ettei kukaan koira selvitynyt siitä, ei edes ne jotka ovat oikeasti treenanneet paljon hyppytekniikkaa. Vappu halusi sitä kokeilla mun tyttöihin, koska ovat hyviä hyppääjiä. Treeni oli kyllä haastava ja vaativa. Siinä piti koiran oikeasti pystyä kokomaan , ponnistamaan ja arvioimaan oikein. Keskimmäinen rima oli vielä 45cm mikä oli vaikea. Tosiaan kukaan koira ei ole tuosta selvitynyt joten se jäi sen vuoksi treeneistä pois. No Fyra-Maisteri kokemuksen ja itsevarmuuden syvällä rintaäänellä suoritti ko. tehtävän läpi :))) Se on kyllä niin mahtava tuon hyppytekniikkansa ansiosta. Lukee hyvin eikä tee turhaa työtä. Cinco olisi muuten suorittanut tehtävän läpi, mutta 45cm rima keskellä oli liikaa. Se olisi varmasti 35-40cm sen vielä pystynyt kokoamaan. Tuskinpa Fyrakaan tuota olisi pystynyt tekemään vielä 2-vuotiaana :D

k%C3%A4nny4%20246.jpg

Treenikassissa vihossa jälleen uusia treenejä ja ajatuksia viljeltäväksi. Näillä me taas jatketaan kevääseen kunnes mennään uudelleen tasontarkastukseen :) Kotimatkalla Cinco tarjosi Hönö1:lle 0-voitosta ja A-sertistä nugetit ja smoothiet kiitokseksi <3

Viikolla käytiin hieman epistelemässä ATT:n halilla Turussa. Cinco ei ole siellä kisannut kuin kerran vai kaksi (?) epiksissä. No se oli kyllä ihan pähkinöinä kun näki minne päästiin. Fyra ja Cinco otti avoimissa medeissä yhdet startit. Fyran kanssa pääsin ensin ja se teki ihan kelvollisen suorituksen. Palkkasin kepit ja puomin alastulon joten sen vuoksi saatiin hylkäys. Kepit on mun mielestä jo paljon paremmat. Nyt vaan pitää epiksissä ja treeneissä palkata keppejä mahdollisimman paljon jotta imu niihin olisi parempi. Pujotteluasento on aavistuksen parempi (pää alempana). Cincon kanssa mentiin sitten aikamoisena pupujussina kun mulla oli vain yksi koira tyttöjen välissä :/ Vire oli aivan kaakossa ja ääni sen mukanen. Kepeille ryntäsin ja pysähdyin jollein Cinco teki samoin ja saatiin siitä kielto. Oli vaikea päästä liikkeeseen mukaan. Cinco ottaa mun liikkeen pysähtymisen tietyissä asioissa rangaistuksena varsinkin kepeillä. Se on tosi vaikea häivyttää liikkeestä pois koska ottaa sen niin vahvana palkkana joka on tietyissä asioissa hyvä ja jossain taas huono. Balanssi säilyy :D Palkkasin puomin alastulon ja A-este mentiin kaksi kertaa josta palkkasin viimeisen pallolla.

Nähtiin me Totti-iskää ja Kiri-velikin pyhäpäivänä Hyvinkäällä. Olipa kiva nähdä pitkästä aikaan myös Aliisaa. Käytiin hieman treenaamassa ennen reissua Hyvinkään kuono.fi 1-vuotis mätsärissä. Siellä oli sitten muutama muukin... Yhteensä yli 250 koiraa. Treenit meni hyvin ja molemmat tytöt osasivat vielä kehässä pyörähtää. Cinco voitti liikkeiden ansioista parinsa ja Fyra hävisi veteraani villakoiralle. Sinisten ja punaisten kehiin ei jääty vaan lähdettiin lenkille joka oli paljon parempi vaihtoehto. Viikonloppuna ehdittiin myös hönöttämään hieman hyppyjumppaa ja siitä tulleita kotiläksyjä.