Ollaan tyttöjen kanssa vietetty aksataukoa 5 viikkoa ilman treeniä. Tauko tulee pitää aina jossain vaiheessa, me pidämme sen aina talvella. Annetaan kropan  levätä eikä tehdä mitään aksaan liittyvää. Ei kyllä olla ehditty tekemään mitään muutakaan. Kunnon lomakuukausi siis.

Torstaina tytöt oli sitten aivan innoissaan kun pääsivät syksyn viimeistä kertaa treenaamaan Turkuun. Cinco treenasi ensin Elinalla. 22 esteen rata joka tutustuttiin läpi. Tuntui hankalalta vai oliko vain tauosta johtuvaa?. Teemana oli virheen tullessa lopettaa (virhe oli kisoissa tuleva virhe: rima, kielto jne.). Siihen kohtaan palattiin ja tehtiin se kohta uudelleen ennen kuin sai jatkaa matkaa. Cinco oli pätevä <3 Tuntui ettei oltuisi taukoa edes pidetty. Ekalla yrittämällä 15 esteelle jossa Cinco sitten lähti hieman irtoamaan liikaa. Korjattiin kohta muutamalla eri tekniikalla. Lopuksi päästiin koko 22 esteen rata läpi ja jäi vielä aikaa kikkailla eri vaihtoehtoja. Cinco kulki todella hyvin, tosin yhdestä suorasta putkesta se tuli kylkimyyryä ulos :/ Ei onneksi ontonut tms.

Tuulian treenit Fyran kanssa jatkoi pikkujoulu teemalla. Olin varmaan juonut tietämättäni jotain boolia sillä tuntui että kengät meni vähän minne sattui ja tuli tehtyä kaikenlaisia ylimääräisiä kevätjuhla liikkeita. Fyra parka :P Hauskaa oli ja lopulta saatiin se rata taputeltua läpi. Olin kyllä niin väsynyt lähes viikon autoreissusta Saksaan.  Hauskaa oli vaikka taisi Fyran kanssa mennä enemmän sohlaamisen puolelle :D

image.jpg

Treenitavarat kuivumassa ja noi kaikki on mun :D

Jos seuraava bloggaus olisi sitten kertomus Saksan reisusta :)