Olen unohtanut mainita, että käytiin me aksakisojen jälkeisenä sunnuntaina myös hieman rallytokoilemassa Loimaalla Fyran kanssa. Käytiin Krista Karhun koulutuksessa josta haettiin hieman vinkkejä oikealle puolelle seuraamiseen (VOI-luokka). Miten vaikealta se tuntuu kun koira on ns. väärällä puolella. Fyra yrittää koko ajan siirtyä vasemmalle puolelle ja takaosa lähtee aukeamaan sivulle. Muutama hyvä vinkki saatiin ja niitä pitäisi alkaa työstämään tai muuten loppuu rallit meidän osalta RTK2-titteliin :D No jos sitten ensi syksynä viimeistään. Katsotaan miten aika antaa periksi. Niin paljon olisi kaikkea mitä haluaisi tehdä!

k%C3%A4nny5%20369.jpgk%C3%A4nny5%20373.jpg

Rallyn lisäksi ollaan käyty hieman hyppytekniikkaa tekemässä hallilla ja muutenkin tehty muutamaa perusohjauskuviota. Fyrasta ollaan saatu uusia puolia. Enään kanafile ei ole se koomaa aiheuttava tekijä vaan kaikista pahin on nami-automaatti!. Se jos on jossain maalissa niin Fyra menee aivan sekaisin :O Se ei vaan pysty tekemään kaikkia asioita vaan hieman oikaisee välillä suoritusta. Cincoon ei ole samanlaista vaikutusta kun se ei ole niin perso herkuille.

Muutama päivä saatiin nauttia myös pakkaskeleistä. Hyvin tarkenee myös 12-vuotiaat vanhukset kun laittaa sopivasti vaatetta ylle. Ei vaan kerrota niille, että julkaisin niistä täällä näin nolot haalarikuvat :D

k%C3%A4nny5%20377.jpgk%C3%A4nny5%20383.jpg

ToppaPompatkin saatiin käyttöön Fyralle ja Cincolle kun tuli tarpeeksi pakkasta. Ei näitä muuten raaski käyttää ellei mittari näytä alle -10 astetta.

k%C3%A4nny5%20381.jpgk%C3%A4nny5%20384.jpg