Vuosi vaihtui hyvin rennoissa olosuhteissa. Olin jo aattona vapaalla joten tuli käytyä päivällä pitkällä lenkillä ja alkuillasta käytiin vielä hallilla tekemässä hyppyjumppaa hönöteamin kanssa. Ilta menikin syöden ja ihan vain ollen. Onni on koirat jotka eivät reagoi paukkeeseen. Tänä vuonna tuntui että taivaalle ammuttiin paljon pommeja ja raketteja. Vai johtuuko tästä uudesta asuinalueesta jossa on paljon uusia taloja?.

Uuden vuodenpäivä vietettiin samalla tavalla rennosti. Oli kyllä niin peevelin liukasta, että luistimet siellä olisi saanut ulkona olla jos liikkua halusi... Aivan järkyttävä vesijää :O Alkuillasta jatkettiin siitä mihin jäätiin edellisenä vuonna eli käytiin hallilla tekemässä keinutreeniä hönöteamin kanssa.

Loppu viikosta palattiin normaaliin arkeen yhdeksi päiväksi ja viikonloppu menikin sitten jälleen koiramaisissa merkeissä. Olin lauantaina ilmoittanut Fyran ja Cincon Lohjalle Lägin-kisoihin joissa tuomarina oli Jari Suomalainen. Halusin ehdottomasti päästä Jarin radoille koska ne vaan näyttivät netissä niin mielenkiintoisilta. Otettiin vain kaksi starttia kun kolme olisi ollut tarjolla. Olen edelleen sitä mieltä, että mulle ja mun koirille se kaksi kisaa on ihan riittävä määrä varsinkin talvella kun on viileämmät ilmat. Niin ja kyllä mä silti juoksin 4 starttia kun molemmat tytöt lasketaan mukaan ;)

Jätettiin siis aamun eka kisa välistä, koska mä vaan en pidä vapaapäivänä aikaisista lähdöistä. No nyt auto lähti sentään vasta kahdeksalta kohti Lohjaa. Ajomatka on kyllä oikein passeli: tunti. Sama aika kuin Turkuun ja Tampereen Ideaparkin halliin, hieman vähemmän on matkaa Riihimäelle ja Janakkalaan. Forssa sijaitsee siis varsin hyvällä paikalla :)

Kisat oli A-radan osalta juuri lähtenyt käyntiin kun saavuttiin tyttöjen kanssa paikalle. Muistin jopa ottaa lahjakortin mukaani. Unohdan ne aika usein kotiini :P Nopea ilmoittautuminen ja tyttöjä lämmittämään lenkille. Vettä satoi melkein vaakatasossa. Kotona oli lumi maassa kun lähdin niin se 90km voi vaikuttaa matkaan. Onneksi mulla oli säänkestävät housut, takki ja kengät. Koirille oli useampi takki mukana varmuuden vuoksi.

Päivän meille ensimmäinen rata oli B-kilpailu joka oli agirata. Olin hieman jäätyneenä. Yli kahden kuukauden kisatauko ja sen aikana pidetty 5 viikon totaali aksatauko. Ollaan oikeasti tehty ratatreeniä koko kahden kuukauden aikana vain kaksi kertaa ja yhdet epikset käytiin tapanina. Muutamat hassut kerrat ollaan käyty Forpk-hallilla missä pohjan vuoksi tehdään pääsääntöisesti vain hyppyjumppaa tai ihan pientä 2-3 esteen pätkää matalilla rimoilla. Kyllä mua jännitti kun rutiini puuttui aivan totaalisesti :/

k%C3%A4nny5%20365.jpg

Cinco starttasi luokan 7. koirana ja se oli hyvin innoissaan, todella innoissaan. Ei oikein meidän taajuudet päässeet samalle aaltopituudelle. Cimpson vipelsi kepeiltä (3.) suoraan puomin alla olevaan putkeen kun piti mennä hypylle (4.) ja tehdä siihen saksalainen :P No en mä tainnut kyllä sitä kovin paljoa kepeillä edes ohjata... Loppurata meni sitten aikalailla suunnitelmien mukaisesti. Fyra kilapili luokan viimeisten juokossa. Se oli taas intoa täynnä kuin ilmapallo. Keuli jo lähdössä, mutta pysyi hyvin. Meinasi vaan ennen 2. hyppyä ottaa jo 5. putken :O Sieltä se meinasi ampua väärälle hypylle. Päästiin kuitenkin ihan hyvin vielä balansiin, mutta keinun jälkeisellä hypyllä (9.) kosahti. Fyra meni takaakiertona hypyn, taisin huitaista kädellä?. Molemmat aloittivat siis vuoden hyllyillä :) No eipä tässä kisassa tuloksilla juhlittu kun 33 koiranluokasta vain yksi sai nollan :D

k%C3%A4nny5%20337.jpg

k%C3%A4nny5%20339.jpg

Hyppyradalle piti hieman odotella sillä rataa muokattiin aika paljon. Sain onneksi hieman liikuteltua koiria ja kasteltua Inovit. Kuka nyt niitä uusia Salomonin Speedcross 3 kenkiä haluaisi käyttää?. Hyvin ne lämmittää kotona... Jarin hyppyrata oli luukutusrata. Oikein mukava ja virtaviivainen. Mulla oli hyvä suunnitelma ja se myös piti. Harmi vaan kun jalat oli aivan tukossa :P Liikaa tehnyt taas omaa kuntoilua ennen kisoja :/ ja lihaksisto jämähtää ihan totaalisesti talvella kylmässä hallissa. Piti kyllä olla +7 astetta, mutta ei siellä kyllä niin lämmin ollut...

k%C3%A4nny5%20366.jpg

Cinco päästi jälleen 7. radalle. Mun jalat oli aivan jumissa. Liikutin kyllä koiran, mutta olisi pitänyt itse myös lämmitellä omat reidet. Jalat ei vaan liikkuneet yhteen. Cinco meni jälleen niin hyvin kun mun ohjauksella vaan pystyy. Loppusuoran se irtosi hienosti (18.-20.), vaikka pari kertaa taisi pää kääntyä taaksepäin. Mun jalat eivät vaan pystyneet juoksemaan kovempaa sitä Cimo sitten hieman ihmetteli. Radalta siis puhdas nolla :) Fyran kanssa jalat tuntui paremmilta koska olin saanut sen yhden startin jo vedettyä ja koivet saaneet lämpöä. Fyraa pystyin jopa vedättämään ja se liikkui kyllä todella hyvin ja pienillä kaarteilla. Se ei kyllä hypyillä käytä yhtään turhaa energiaa :D Fyralle myös nollarata :)

Lopputuloksissa Cinco oli sijalla 3./31.Etenemä 4,83 m/s häviten voittajalle -0,54s ja Fyra sijalla 4./31. Etenemä 4,80 m/s häviten voittajalle -0,71. Pienet ovat erot...  Palkintojenjaossa koin yllätyksen sillä tuomari lättäsi meille käteen toisen H-Sertin :) Ihan mieletöntä!. Ollaan 3-luokassa kisattu 6 kisaa ja meillä on nyt 3 sertiä: 2 x H-Sert ja 1 x A-Sert. Hyppyradoilla ollaan oltu nuo kolme kertaa ja kahdesti saatu serti. Iso kiitos Hönöteamin Hönö1:lle kaikesta avusta <3 Cimo tarjoo taas nugetteja o-o

k%C3%A4nny5%20348.jpgk%C3%A4nny5%20352.jpg

Märkä Simo <3

k%C3%A4nny5%20346.jpg

k%C3%A4nny5%20363.jpg

k%C3%A4nny5%20360.jpg

Lohja 03.01.2015 Cinco 0 (-8,71) sij. 3./31. H-Sert ja Fyra 0 (-8,54) sij. 4/31.