k%C3%A4nny6%20346.jpg

Viikonloppuna käytiin tyttöjen kanssa kisaamassa Lempäälässä. Ollaan nyt kisattu kerran kuussa kaksi starttia ja pidetään tätä yllä tämä kevät. Lempäälässä mentiin tyttöjen kanssa kaksi kisaa: agilityrata ja hyppyrata. Agiradalla tuomarina oli Ritva Herrala. Rata oli mukavan virtaava eikä mikään kovin vaikea omasta mielestäni. Minä tietenkin myöhästyin rataantutustumisesta kun kävelytin koiria ulkona (se nyt ei ole mitään uutta...).

k%C3%A4nny6%20349.jpg

Cinco starttasi omista koiristani ensimmäisenä. Sen rata oli ihan hyvä. Kaksi kertaa kyllä hukkasin koiran radalla, mutta löysin sen jokaisen katoamisen jälkeen uudelleen :D Lopussa mun ote herpaantui kolmanneksi viimeisellä hypyllä. Tein saksalaisen, mutta valuin liian pitkälle Cinco juoksi hypyn ohitse muutaman metrin (ei ohittanut estelinjaa). Ritvan käsi nousi vitosen eli kiellon merkiksi. Hieman harmitti siinä vaiheessa, mutta nuori kokematon koira. Fyra olisi sen hypyn ottanut. No en sitä vitosta kovin pitkään murehtinut ja itse asiassa tuomari oli "pyyhkinyt" virheen radan jälkeen :O Ei ole vielä noinkaan käynyt koskaan. Eli kun kisapäivän päätteeksi sain kisakirjan käteen siellä oli Cincolle agiradalta nolla :) Olipa mukava yllätys! Aikaa me kyllä hävittiin ja Cinco hävisi Fyralle muutaman sekuntin. Cincon etenemä 4,27 m/s kaikesta huolimatta.

Fyra meni luokan loppupäässä ja sen rata oli varsinkin kelvollinen. Ei ihan parasta Maisteria. Mun rytmitykset paukkui ja kärjelle jäätiin useampi sekuntti. Radalta kuitenkin nolla :) ja etenemä 4,53 m/s. Kiitos vaan Tildalle joka passitti mut halliin sisälle, oltaisiin varmaan muuten myöhästytty Fyran kanssa koko startista :P

k%C3%A4nny6%20353.jpg

Hyppyrataa odoteltiin pidempi tovi. Ensin aikataulut oli etuajassa yli puoli tuntia ja sitten melkein jo myöhässä. Hyppyrata oli Henkka Luomalan rata. Mielestäni hyvin helppo rata ja sellainen meille sopiva juoksurata. Cincon kanssa kävi todella oudosti. Taas näitä nuoren kisakoiran syndroomia. Jätin sen hypyn taakse josta piti mennä suoraan enkku putkeen. Katselin hypyn takana että ihan kuin se katselisi jonnekkin muualle ja kun kutsuin se kiersi ekan hypyn :O ja meni suoraan putkeen. Hylkäys siitä, muuten rata tietenkin virheettomästi läpi. Fyran kanssa oltiin taas viimetipassa lähdössä ja saatiin ihan hyvä startti. Koira kulki ja minä sain juosta. Saatiin hyvä nollarata jolla sijoituttiin sijalle 3. Etenemä 4,71 m/s. Hyvä panssarivaunu!

k%C3%A4nny6%20355.jpg

Päivän koosteena neljä rataa joista kolme nollaa. Fyra-Maisterille samalla myös tuplanolla :)

k%C3%A4nny6%20366.jpg

Lempäälä 07.02.2015 Cinco agirata: 0 (-7,09) sij. 14./43. Fyra agirata 0 (-9,48) sij. 9./43. Fyra hyppyrata: 0 (-8,27) sij. 3./40. Fyralle samalla TUPLAnolla :)

Viikonloppuna Fyra ja Cinco pääsi myös Tanjan käsittelyyn. Hyvää palautusta kisojen jälkeen. Molemmat tytöt olivat hyvässä kunnossa ei mitään suurempaa jumitusta eikä kieroutta. Takajaloissa oli kireyttä joka johtuu liukkaista ilmoista ja niistä tulleista liukastumisista. Hyvä on taas harrastaa kun kalusto on pysynyt kunnossa ja selvästi meidän liikunta on oikealla uralla. Hoitoväli oli nyt 2,5 kuukautta ja näyttää sopivan ihan hyvin :)

k%C3%A4nny6%20370.jpgk%C3%A4nny6%20369.jpg