Kuluneella viikolla ollaan hieman rallytokoiltu. Kivaa kun on ollut maanantaisin Loimaalla vakiotreenit niin on vähän tullut myös tehtyä. Viisi kertaa takana ja alkaa jo tuntumaan siltä ettei se VOI-luokka ole ihan mahdoton ajatus Fyran kanssa. Cincokin alkaa tuntumaan siltä, että ehkä se voisi toukokuussa kokeilla AVO-luokkaa. Katsotaan jos löytyy sopivia kisoja mihin omatkin aikataulut sopii. Pitäisi vaan treenata myös niitä liikkeitä mitä ei vielä niin hyvin osata.

Kerran käytiin koirien ja Loten kanssa hönöttömässä hallilla. Olipa hyvät treenit. Tehtiin kasvava ja perussarja yhdistettynä samaan rata pätkään. Samalla tuli tehtyä hieman taipumista sekä rytmittämistä. Missä me ei olla todellakaan hyviä, aina liian lähellä estettä ja juostaan kuin seinään. Samalla ollaan saatu treenattua myös vaihtelevasti keinua/A-estettä.

Pääsi Cinco myös useamman viikon tauon jälkeen (lähemmäs 5 viikkoa) ratatreeneihin Turkuun Elinalle. Cinco oli aivan pähkinöinä kun pääsi tekemään pidempää ratatreeniä, tosin meillä meni ihan kontaktisulkeisiksi kun ei olla huonojen treeniolosuhteiden vuoksi päästy niitä vahvistamaan/kehittämään. Hyviä vinkkejä siihen miten niistä saadaan vieläkin paremmat. Enemmän vaan luottoa koiraan sillä se kyllä osaa ja vähentää omaa liike apua sekä keinulla että puomilla. A-esteellä tehtiin mielenkiintoinen havainto. Cincon rytmitys (laukkamäärä) on riippuvainn mun omasta liikkeestä ja rytmityksestä. Cinco on tosi riippuvainen mun liikkeestä (hyvässä ja pahassa) eikä sitä olla oikein opetettu luopumaan mun liikkeestä. Tehtiin A:ta niin että juoksin niin kovaa kun pääsin, kas kummaa kun koko ajan A-este vaan parani koko ajan. Hitsi kun hallilla on sen verran huono pohja ja mattopintaiset kontaktit niin ei siellä uskalla tuota treenata täydellä vauhdilla ettei vaan satu vahinkoa. Pitää ottaa kesällä harjoittelun alle jos vaan pääsee kunnon esteille.

ulkona.jpg

Kyllä tässä alkaa jo kevättä/kesää odottamaan :)