Maanantaina käytiin jälleen rallittelemassa Loimaalla -kääk!- tämäkin kurssi alkaa kohta olemaan ihan loppusuoralla, muuta kerta enään jäljellä. Eijalla on kyllä ollut tosi kivoja treenejä ja on tullut monipuolisesti treenattua uusia liikkeitä. Vielä kun niitä treenaisi enemmän kotona... Tällä kertaa meillä oli radalla kaksi hyppyä ja putki. Fyran osalta ratasuoritus meni mukavasti, hieman se keulii vieläkin. Keuliminen esiintyy pärskimisenä, pomppimisena ja lopulta se vetää sitten namin väärään kurkkuun. Cincon kanssa putki ja kaksi hyppyä toi radalle ihan uuden ulottuvuuden. Alku meni hyvin, mutta aksaesteiden jälkeiden se sitten alkoi kuumimaan. Se ei vaan pystynyt enään rallittelemaan vaan haukkui ja edisti :D Cincon mielestä olisi vaan pitänyt tehdä aksaa eikä mitään tylsiä eteentulemisia ja seuraamisia :P  Onneksi putki on VOI-MES luokissa aika harvoin ja Cincon pitäisi vielä mennä AVO-luokka läpi ennen kuin putki edes radalle voi tulla.

Torstaina käytiin hieman aksaamassa aamulla Riihimäellä Lotalla. Fyra pääsi kuuden viikon tauon jälkeen ratatreeneihin ja Cincolle nämä treenit oli kuuden viikon sisällä toiset. Ei voi ainakaan meistä sanoa että treenattaisiin itsemme ylikuntoon :P Rata näytti paperilla hieman kimuraiselta, mutta kun päästiin sitä tekemään niin se oli vauhdikas ja kiva rata. Fyra teki hieman enemmän koska sillä ei ole mitään muuta mahdollisuutta päästä tekemään ratatreeniä. Paljon se kyllä korjaa mun virheitä, ihan liian kiltti Manki <3 Treenattavaakin löytyi onneksi poispäinkäännöstä puomin alastulolla ei tarvitse kovin usein tehdä :P Mun on vaan tosi vaikea rytmittää se ja liikuttaa käsiä samaan aikaan. Fyra lähti vippaukseen ja irtoamaan omia teitään jonnekkin ihan väärään suuntaan :D Pitää muutenkin vahvistaa poispäinkäännöstä kun en nyt muista ollaanko sitä koska tehty viimeksi. Johtuiko siitä vai kontaktin alastulon rytmityksestä. Cinco pääsi myös kaahottamaan radalle. Sillä oli sama ongelma poispäinkäännös + puomin alastulo. Cinco lähti lukemaan myös mun huitomista vippaukseksi josta se lähti irtomaan tosi kauas. Tätä täytyy kokeilla kun pääsee taas ulos tekemään harjoituksia. Muuten Cincon meno oli kivaa ja yllärinä pystyin tosi hyvin leijeröimään kepit ja tekemään seuraavalle esteelle putkelle pakkovalssin kun Cinco pujotteli. Hyvä tehokas aamu ja pystyi hyvin vielä menemään illaksi töihin.

Vanhus-osasto voi ihan hyvin. Lucas on välillä hieman tahmea kävelemään, mutta silloin se pääsee lyhyempiä lenkkejä. Pieni miäs myös ilmoittaa jos hänen iltapalansa tai muu herkku jää saamatta. Sitä vinkunaa ei jaksa kuunnella kukaan. Duo on ollut myös hyvässä kunnossa. Ainoastaan nämä liukkaat tekevät sen, että askeltaminen on hieman haasteellista.

Vielä kun saisi inspiraation nyppiä kaikki tytöt :P Fyralla on niin muhkea turkki, että siinä taitaa mennä useampi päivä. Cincon kanssa onneksi pääsee helpommalla, mutta ehkä nyt saa itseään niskasta kiinni kun laittoi ilmot muutamaan näyttelyyn...

su1.jpgsu3.jpg