Kuluneella viikolla ollaan aksattu hönöteamin kanssa sekä Turussa ja Riihimäellä käyty pomppimassa kertaalleen. Turussa käytiin tiistaina aksaamassa. Cincolla oli Elinan valmennusryhmä ja Fyra pääsi seuraneidiksi mukaan. Rata oli haasteellinen tälläiselle joka tuppaa jäämään esteille varmistamaan. Teemana oli esteen lukitus ja sen jälkeen ohjaajan liikkeelle lähteminen tarpeeksi ajoissa. Hieman oli erillainen rata kuin Elinalla yleensä. Selitys oli se, että tämä oli tanskalaisen kouluttajan käsialaa. Olivat tehneet vaihdoksen. Oli hyvä ja erillainen treeni jota tulisi kyllä useamminkin tehdä. Pitää tämäkin rata ottaa treenilistalle. Cinco vipelsi mukavasti ja ensimmäisellä yrityksellä päästiin esteelle 15. asti ja kyllä me se lopulta päästiin kokonaan läpi. Alun sivuirrtoituksia pitäisi treenata enemmän, niissä olen armottoman huono ohjaamaan.

Keskiviikkona oli vapaapäivä ja käytiin aamusella moikkaamassa Lottaa Riihimäellä. Meidän piti jo helmikuussa mennä, mutta olin silloin mukavasti oksennustaudissa joten treenit jouduttiin siirtämään. Lotalla aksaamaan pääsi Fyra. Mun piti vaan mennä ilman kenkiä kun pottuvarvas sanoi itsensä irti. Se oli aivan tulehtunut eikä mikään muu kuin saapas mennyt jalkaan (torstaina sain sitten antsat kynsivallintulehdukseen). Tehtiin tällä kertaa helpompi rata jalan vuoksi. Kokeiltiin erilaisia vaihtoehtoja. Yllättävää oli että A:n jälkeiseen putkeen toimi parhaiten veto (kokeiltiin myös takaaleikkaus ja sokkari). Jopa Cincolla se kokeiltiin lopuksi ja sen kanssa tehtiin koko homma ihan olkapäänliikuttamisilla. Fyralle kokeiltiin myös keppejä kahdessa kuuden kepin sarjassa. Se toi hieman vauhtia enemmän ja pään alas. Tulisi vaan tehdä paljon keppejä näin. Fyra häviää kepeillä niin paljon kärjelle. Ne ovat varmat mutta aivan sairaan hitaat kun se ei halua keppien koskettavan itseensä. Fyralla oli kyllä hauskaa, se ihan puhisi ja pähisi iloisena. Cincon kanssa kokeiltiin alkua ja tosiaankin A:n jälkeiseen elämään vetoa. Takaaleikkaus ennen A:ta ei toiminut Juoksu-A:n kanssa ollenkaan. Hyvä etten keilannut kumoon koko koiraa :P Hyvä huomio jälleen itselle mitä pitää pohtia tutustumisissa.

Tänään sunnuntaina käytiin hönöttämässä hallilla. Tehtiin pieni pätkä jossa oli irtoamista ja leijeröintiä. Otettiin pätkä alkukuun Tuulian yksäristä jossa olin Heidin kanssa. Liitettiin vielä samaan kuvioon perushyppysarja. Varsin tehokkaita oltiin kun saatiin tunnissa tehtyä kaikki. Koirat treenattiin melkein kuin liukuhihnalta :D Fyra onnistui tehtävässään hyvin ilman ongelmia. Cincon valeraskaudesta ei ole enään tietoakaan joten se on aika kuuma tapaus tällä hetkellä :P Riekkui ja räykkäsi mennen tullen. Sillä oli kyllä kivaa. Leijeröinti puomilla onnistui hyvin (suoritti kaksi hyppyä ja putken itsenäisesti toisella puolella). Irtoaminen sen sijaan puomin alta olevalle hypylle tuotti jälleen ongelmia. Kyttää kovin mun jalkoja ja putken jälkeen katsoo missä mun jalat vipeltää sekä juoksee niitä kohden. Kun hieman sain rytmitettyä paremmin alkoi onnistumaan. Hyvät treenit jälleen :)

k%C3%A4nny6%20055.jpgk%C3%A4nny6%20053.jpgk%C3%A4nny6%20050.jpgk%C3%A4nny6%20047.jpgk%C3%A4nny6%20056.jpg

Cincon ja Fyran iltapuuhat viikonlopulta :D Cinco tahtoo leikkiä!