Seitsemän työpäivän jälkeen oli vihdoinkin vapaata. Koko päivä oli kyllä taas niin hyvin organisoitu. Aamulla olin sopinut kello 9.00 aksatreenit Riihimäelle. Lähdettiin Fyran ja Cincon kanssa hieman ennen puolia kahdeksan matkaan. Olen aina ollut energiatasolla huonoin aamuisin. Ei oikein pysty tekemään mitään kuntoiluun liittyvää (kävely onnistuu ja pyöräily)- Nyt olen pikku hiljaa totuttanut itseäni siihen, että vaikka olen enemmän iltatreenaaja/iltakisaaja pitää niihin aamuihin tottua.

Kesällä tein tunnin juoksulenkkejä seitsemän aikaan ennen kuin tuli lämmintä. Aluksi tuntui tosi vaikealta, mutta lopulta kroppa heräsi ja tottui siihen. Samalla aloitin syksyllä aamusalit ennen töihin menoa. Ensin tuntui siltä ettei voimaa ole yhtään, nyt ollaan aikalailla tasoissa jo illan kanssa. Tietysti omaan viretasoon vaikuttaa myös edellisen päivän liikunta/ruoka.

Koska arvokisat ja muutkin pikku kisat saattavat alkaa aamulla aikaisin ollaan nyt sitten käyty myös aamutuimaan aksaamassa. Tänään olisin kyllä voinut vielä vetää mieluusti unta palloon kuudelta aamulla. Ei muuta kuin ylös-ulos-lenkille. Lotan suunnittelema rata oli jouheva, vaikka se kuvassa näytti hieman kiemurailselta. Loppujen lopuksi siellä sai ihan kunnolla juosta ja luukuttaa menemään. Fyra treenasi hieman suuremman osan ajasta. Tosin aloitin hieman laiskasti (kahvi jäi juomatta). Sain sanktioksi jännehyppyjä ja X-hyppyjä sekä läpsyjä poskille (ihan itse löin itseäni). Sen jälkeen aloin jopa heräämään. Pitää vissiin aamukisoihin ottaa tuo tavaksi :D Fyra on kyllä sellainen kirjastotäti ettei toista ole. Se on niin  hauska kun se tekee kaiken oppikirjan mukaan, jos jotain tehdään eri järjestyksessä se on aivan ihmeissään ettei noin voi tehdä se on väärin. Fyra-Maisteri on pieni perfektionisti <3 Fyran kanssa tulisi vielä enemmän hyödyntää mun liikettä ja rytmitystä. Se kulkee tasaisesti mun juoksuvauhtia mutta lähtee hyvin perään jos jää vähän jälkeen musta. Päästiin koko 27 esteen rata läpi.

Cinco oli aivan pähkinöinä. Sen kanssa sai kunnolla vipottaaa. Treenattiin alusta 1.-14. esteet sekä lopusta esteet 20.-27. Merkittävä huomata kuinka pystyin estämään väärään u-putkeen menon ihan sillä että rytmitin. Ensin aivan urku auki juosten sen jälkeen kaksi kevyempää askelta ja taas urku auki. Cinco reagoi todella hyvin noihin mutoksiin :) Pitäisi vaan enemmän saada niitä hyödynnettyä. Olipa kivat treenit jälleen <3

metsamaaliskuus.jpg

Lucas, Cinco, Fyra & Duo

Puoliltapäivin olin jo kotona sekä päästiin koko revohkalla vielä pitkälle lenkille. Lucas meinasi jäädä jokaiselle mättäälle ja hajulle. Heti jos on vähän harvemmin mentävä reitti niin se kyllä merkkaa kaiken :P Loppu ilta menikin sitten mukavasti siivotessa ja lattioita pesten on sekin sitten tehty ennen viikonloppua :) Balancessa tuli käytyä aukaisemassa jumittuneita paikkoja ehkä mä ennen SM-kisoja vielä käytän lahjaksi saadut hierontakerrat :P Kohta ei pää käänny enään vasemmalle ollenkaan :P