k%C3%A4nny6%20002.jpg

Sunnuntaina saatiin aamulla idea lähteä mätsäriin Palveluskoirienhallille. Mitäpä sitä muuta osaisi vapaapäivänä tehdä eikä sinne hallille voinut varata edes tunteja treenaamiseen. Halli oli varattuna koko päivän tähän tarkoitukseen. Koiria oli paljon :O Lähemmäs 150 koiraa. Mulla oli koko länderitrio mukana ja kehään pääsi Fyra ja Cinco. Pieniä aikuisia koiria oli yli 30 kpl. Tuomari käsitteli todella kauniisti koiria ja muutenkin antoi koiralle tarpeeksi omaa tilaa.

k%C3%A4nny6%20001.jpg

Fyra pääsi ekana kehään ja sen parina oli kuvankaunis Lhasa Apso täydessä näyttelyturkissa. No meille on aivan sama mikä on nauhan väri kun treenaamaan sinne ollaan menty. Ei kyllä tullut yhtään ylllätyksenä että hävittiin sille apsolle :D Cinco pääsi koikkeri uroksen kanssa kehiin ja Cinco voitti parinsa. Molemmat tytöt kyllä liikkuivat ja esiintyivät hyvin. Viime kerta kun on joulukuussa Saksasta missä tuomarit oli hieman kovakouraisempia mitä me täällä Suomessa ollaan totuttu :P

k%C3%A4nny6%20011.jpg

Fyra

k%C3%A4nny6%20007.jpg

Cinco

Jäätiin kuitenkin odottamaan sinisten ja punaisten kehää kun oli tuttuja paikalla kenen kanssa rupatella. Usein saatan ennen tätä isompaa kehää lähteä jo kodin suuntaan. Sinisten kehässä oli reilusti koiria ja kaikenlaista tallaajaa. Tuomari kyllä seisotti ja seisotti meitä todella kauan. Välillä liikuttiin ja taas seistiin. Huomasin yht'äkkiä olevani 10 joukossa ja sen jälkeen 8:n ja 6:n joukossa. Lopulta Fyra voitti siniset pienet aikuiset :O Olipa yllätys!. Enpä muista koska oltaisiin mätsärissä viimeksi voitettu luokkaa?. Yhden kerran vuonna 2009 muistan Fyran voittaneen siniset pennut Loimaalla. Siihen se suosio sitten on jäänyt... Cinco pääsi punaisissa esiintymään ja pääsi siellä jatkoon mutta ei ymmärrettävästi sijoittunut enään punaisissa.

k%C3%A4nny6%20008.jpg

k%C3%A4nny6%20004.jpg

Duo rrRrakastaa kieriä kumirouheella...

 

Koska pienet aikuiset oli viimeinen kehä niin jäätiin sitten vielä isoon BIS-kehään Fyran kanssa. Se kun alkoi suoraan punaisten aikuisten loputtua. Kehässä oli 9 koiraa joista neljä palkittiin. Fyra liikkui ja esiintyi kivasti, mutta ei saatu sijoitusta isossa kehässä. Kokemusta sitten sen sijaan roppakaupalla.

k%C3%A4nny6%20016.jpg

Täytyy kyllä sanoa, että Palveluskoirilla oli hyvät palkinnot!. Kerrankin koiranruokaa jota voin syöttää: Acanaa ja oli luuta sekä kanankaulaa ja köysilelu. Positiivinen yllätys kerta kaikkiaan :) Fyran avulla kaikki neljä koiraa sai illalla suunsa makeaksi kanankaulojen avulla :) Cinco varasti tietenkin lelun itsellensä...