Tämä viikko aloitettiin vapapäivillä. Huomenna jälleen töihin ja päivät on omassa päänupissa aivan sekaisin. Eilen maanantaina käytiin rallittelemassa Loimaalla. Toiseksi viimeinen kerta ja tehtiin jälleen VOI-MES-luokkien liikkeitä radalla. Fyra-Maisteri oli pätevä, mutta vuokko-käännöstä en osannut ohjata. Täydellisyyteen pyrkivä Maisteri hieman masentui kun  minä en osannut näyttää liikettä tarpeeksi hyvin :D Antoi kyllä anteeksi töpeksivälle ohjaajalle, vaikka hieman tuntui murjottavan hetken aikaa. Fyra on hassu <3  Cinco alkaa ehkä kohta olemaan AVO-kunnossa, tehtiin rata kerran läpi ja vasemmalla puolella hengailu alkaa olemaan jo ihan ok. Oikealla puolella poikittaa samalla tavalla miten teki ennen vasemmalla. Eilen aloitin operaation tyttöjen nypintä. Fyrasta tuli ainoastaan pälvikaljuinen, testasin miten hyvin sen karva lähtee. Hyvin lähtee,mutta steriloinnin vuoksi on tiukemmassa mitä aiemmin. Lisäksi karva on niin pitkää että se on ihan rastoittunut. Cinco sai melkein kokonaan nypitön lookin, mutta Duoon en vielä edes koskenut.

Tänään tiistaina käytiin Fyran ja Cincon kanssa aksaamassa Turussa Tuulian opeissa. Heidi oli varannut kaksi tuntia ja me päästiin mukaan aksailemaan. Olipa hauska rata jossa koira sai tehdä irtoamista useampaan otteeseen lisäksi leijeröintiin puomia. Täytyy tätä ratapohjaa tehdä vielä toisenkin kerran kun pääsee hallille treenaamaan. Irtoamista tulee treenattua loppujen lopuksi ihan liian vähän.

Kotona jatkettiin tyttöjen nyppimisprojektia ja Cinco on lähes tulkoon valmis. Duo ja Fyra on puoliksi nypittyjä. Fyralla riittää karvaa :O Olen siitä ainakin hedälmäpussillisen jo irroittanut karvaa. En ymmärrä miten tiivis turkki sillä voi olla :P Lucas on ollut nyt kaksi päivää porukoilla. Se on ollut tosi hidas ja laiska kävelemään. Ei vaan halua liikkua. Ei onnu mitään eikä kipuile. Sisällä se on ihan normaali. Annoin nyt sille hieman särkylääkettä ja seurataan mitä se auttaa.

koirattytot.jpg

Länderitytöt <3