Pääsiäinen vietettiin kotosalla. Paljon ulkoilua ja koirien kanssa puuhastelua. Koirat ovat varmasti tyytyväisiä kun normaali arki jälleen alkaa. Perjantaina mentiin Loten kanssa Outi Harjun rytmitysseminaariin. Mukana meillä oli Cinco ja hänen poikaystävänsä Niilo-miäs. Olipa siinä molemmat rinta rottingilla kun kaksistaan reissuun pääsivät. Itse koulutuksessa treenattiin rytmittämistä. Olen siinä maailman huonoin. Juoksen ja viipotan kuin heikkopää ja pysähdyn odottamaan esim. kontaktien alastulolla koiraa. Nyt sitten treenattiin mm. kääntymistä ja putkien ohitusta ihan yksinkertaisesti rytmittämällä. Aina ei tarvita erikoisia ohjaustekniikoita kun pelkällä omalla liikkeellä pystytään kertomaan koiralle mitä seuraavaksi tapahtuu. Tehtiin aluksi kolme testiä jotka sujuivat Cincon kanssa hyvin. Kääntyy hyvin ja seuraa liikettä hyvin. Cincohan on enemmän liikeessä kiinni ja se myöskin palkkaantuu ohjaajan liikkeestä. Joten Outin kanssa todettiin, että saan juosta aina todella kovaa :D

k%C3%A4nny6%20073.jpg

Toisessa setissä mentiin sitten ratapätkää joka oli 22 estettä pitkä. Vauhti ja kierrokset kasvoivat koska tehtiin suoraa juoksu pätkää putkien kautta. Rytmittämisellä keppien sisäänmenoa, takaakiertoa, A-estettä sekä ansaputken ohitusta. Kierrosten kasvaessa Cinco loikkasi ensimmäisen A:n alastulon pitkään aikaan. Sen jälkeen kaikki osumat puhtaita. Korkeaa virettä ja tarkkuutta tulisi siis treenata nyt kun päästään taas kunnon esteille kentälle. Se on meille jäänyt sattuneista syistä hyvin vähälle. Keppien sisäänmenot rytmittämisellä onnistuivat hyvin kun vaan hetken aikaa maltoin odottaa kun Cimo lähti pujottelemaan. Ansaputken ohitus ei tuottanut ongelmia :) Saatiin kehuja koiran hyvästä kääntymisestä ja muutenkin hyvästä tekemisestä :) Oikein kiva ja erillainen koulutus. Kotimatkalla syömisen kautta kotiin niin jopas päivälle kertyi jälleen pituutta.

IMGP3949_netti.jpgIMGP3922_netti.jpgIMGP3886_netti.jpgIMGP3882_netti.jpgIMGP3870_netti.jpg

© Miia Luukkainen

k%C3%A4nny6%20079.jpg

Cinco & Niilo <3

Muuten pääsiäisen vietettiin ihan kotosalla. Yhden päivän ehdin käymään töissä, mutta muuten lenkkeiltiin ja ihan vaan oltiin. Saaressa käytiin Johannan ja poikien kanssa pitkästä aikaan. Omalla porukalla käytiin Syrjäharjulla muutamaan otteeseen. Ennen kaikkea ehdittiin tekemään myös aksaa :) Tehtiin hönöteamin kanssa keppitreeniä ja puomin sulkeisia. Olen puomin rytmittämisessä onneton. Mun pitää oikeasti keskittyä kokonaan siihen missä vaiheessa lähden kiihdyttämään. Onneksi on toinen joka potkii persuuksille :) Melkein saatiin raitisilmamyrkytys viikonlopun aikana, mutta kyllä vapaat tulee aina tarpeeseen!.

Alla muutama kuvanen pääsiäisne vietosta.

k%C3%A4nny6%20083.jpgk%C3%A4nny6%20087.jpgk%C3%A4nny6%20092.jpg

Suurinta hupia: takapihan kyttäys...

k%C3%A4nny6%20085.jpgk%C3%A4nny6%20086.jpg

Koko jengi tassupesua odottelemassa.