Viime viikolla olin maanantain vapaalla ja sen jälkeen aloitin 7 päivän työputken. Tuntui että viikko vilahti nopeasti ohitse ja vaan odotti seuraavan viikon tiistaita jolloin oli seuraava vapaa. Maanantaina käytiin tekemässä hönöteamin kanssa hyppyjumppaa. Tällä kertaa aiheena oli okseri. Fyra on kyllä mahtava hyppääjä se ei liiemmin turhaa energiaa käytä hyppäämiseen. Vaan tekee matalan hyppykaaren, välillä voisi jopa kuvitella että mahakarvat voisivat jopa riman tiputtaa. Cincolla oli hieman liioittelun makua. Hyppykaari oli liioiteltu ja korkea. Saatiin kuitenkin sitä laskettua muutamalla toistolla. Lisää tulisi tätä tehdä sillä ei olla okseria treenattu viime kesän jälkeen.

Tiistaina käytiin Kaarinassa Elinan valmennuksessa. Tiputin Loten ja Evan & Niilon Tsaulle epiksiin. Tein siellä pienen lenkin ja tein sisällä vähän lämmittelyesteillä pikku treeniä. Elinan treeneissä oli leijeröintiä ja pitkiä estevälejä. Saatiin kivoja pätkiä ja kiitettävästi juostiin. Hiki virtasi ja olin aivan puhki treenien jälkeen. Leijeröintiä kahdella putkella niin että leijeröin puomin tulisi treenata. Mun pitäisi myös siinä miettiä sitä rytmittämistä. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen treeniin. Cinco tuntui kuin saippualta käsissä. Kotimatkalle haettiin tiimiläiset Tsaun hallilta. Olipa kivaa kun oli seuraa matkoilla :)

Torstaina ajelin työmerkeissä sekä omissa asioissa Saloon. Lucas ja Duo kävi moikkaamassa Leenaa. Tai oli mulla kaikki koirat mukana mukana mutta kahta vaan katsotiin. Duo oli sellaisessa kunnossa mitä voi vaan kuvitella. Selkä on jäykkä, se ei enään paljoa anna periksi. Hyvä kun pää liikkuu, mutta onneksi edes se. Toisaalta Duo ei ole kipeä kun luutuminen selässä on jo tapahtunut. Lucasta käsiteltiin osittain, mutta ei voitu antibioottien vuoksi käsitellä kokonaan. Lucas oli kovin jäykkä takajaloistaan. Käsiteltiin se kevyesti kun ei ollut selvää varmuutta mikä sitä vaivaa.

Viikonloppu vierähti töissä. Sunnuntaina käytin nuoremmat tytöt Tanjan käsittelyssä. Miten hienoa että saadaan tänne Forssaan fyssari niin ei tarvitse itse ajella suuntaan eikä toiseen. Iso kiitos siitä Tanjalle ja Tiialle! :)

Fyralle tehtiin uusi lymfa käsittely. Se kun on sellainen pötkylä vaikka ei oikeasti syö yhtään mitään ja koko ajan ruokaa tarkkaillaan. Ei vaan laihdu ja vyötärö on kateissa. Fyra oli lymfakeskusten osalta aivan jumissa :P Tärkeää olisi nyt saada aineenvaihdunta ja kuona-aineet pois kehosta. Fyra kun ei ole jumissa vaan se on sellainen pökkelö. Käsittelyn jälkeen Fyralle oli jo tullut pieni vyötärö :O Kuluneella viikolla olen huomannut, että pissaa enemmän ja juo myös paremmin nestettä. Ehkä se vatsalinja ja vyötärölinjakin alkaa löytymään. Kokeillaan sitten samaa hoitoa myös heinäkuussa kun ei tämä yksi kerta välttämättä vielä riitä.

fyratanja.jpg

Cincolla oli jumitusta niskassa sekä Ts 11-13 jossa oli tapahtanut jonkinlainen kierre. Toinen nikama oli toiseen suuntaan ja toinen toiseen. Tämä ilmeisesti oli tullut taannoisella juoksulenkillä. Tytöt oli flekseissä ja juostiin. Vastaan tuli bichon joka alkoi räyhäämään. Otin flexiä enemmän haltuuni ja Cinco kiskaisi niin että lensi voltin ilmassa :O Hieman pelästyin itsekkin tuota tilannetta. Muuten Cinco oli hyvässä kunnossa. Molemmille käsittelyn jälkeistä lepoa 3 päivää ennen kuin voidaan taas mitään kunnollista treenausta tehdä.

cincotanja.jpg