Tänään ajeltiin taas vaihteeksi laina-autolla Halikkoon Leenan luokse. Molemmat kisakalut pääsivät käsittelyyn. Fyra oli rintarangastaan hieman jäykkä ja aineenvaihdunnan vuoksi hieman pökkelö. Lantiot yms. oli suorassa, mutta jostain kumman syystä hieman jäykkä vartaloinen. En kyllä osaa sanoa näin äkkiseltään, mitä olisi tapahtunut. Ollaan rajoitettu vapaana oloa lenkeillä, lämmitetty ja jäähdytetty hyvin (niin kuin aina) sekä tehty ravilenkkejä useita kertoja viikossa. Tietysti muutamat pupujahdit on päässyt käymään :P Ollaan muutenkin aksattu tosi vähän.

fys1.jpg

Cinco oli ihan hyvässä kunnossa. Hieman lantiossa vinoutta. Ilmeisesti saanut tällin. No onko mikään ihme jos saa tällin kun oikeanpuolen silmässä on pieni piste mistä on kokonaan palanut iho pois :/ Cinco teki vähän hyppytekniikkaa liian innoissaan ja ilmeisesti rimankannatin (uusi kannatin) teki jäljen silmän alapuolelle. Onneksi ei osunut silmään!. Aamuisen ajelun jälkeen töihin iltaan ja sitten olisi vielä yksi päivä töitä ennen lomaa :)

fys2.jpg

Kisakalusto on huollettu viikonlopun SM-kilpailuja varten. Vielä kun saadaan huomenna perjantaina auto takaisin niin lauantaina voidaan lähteä reissuun. Jännittävää :)