Maanantaina kokeiltiin jotain uutta. Käytiin Cincon kanssa Jenna Caloanderin agilitykoulutuksessa Riihimäellä. Meille uusi kouluttaja, mutta itse olen Jennan ratoja katsellut sekä ihaillut. Jenna itse liikkuu äärettömän hyvin.  Rata vaikutti mukavalta ja menevältä. Hiki kyllä virtasi kun otettiin kaksi kertaa 10 min setit.

Koulutus oli todella hyvä. Innostava ja kannustava. Jenna näki Cincossa paljon potentiaalia. Liikkuu isolla askeleella ja vielä kääntyy hyvin. Ihmetteli nuorta ikää ja siihen nähden koiran taitoja. Vertasi Cincoa Xenon-shelttiinstä nuorena. Cinco kuulma vaan kääntyy jo nyt paremmin. Vauhti on hyvää ja tulee vielä varmasti kasvamaan seuraavan kahden vuoden aikana kun kokemusta saadaan lisää. Minä sain kehuja liikkeestäni. Olen kuulma rohkea liikkuja. Tykkään kovin siitä että radat ovat sellaisia liikkuvaisia missä itsekkin oikeasti pystyy juoksemaan kovaa. Sitä minun mielestäni agility on parhaimmillaan. Muutaman kerran kysyin miten ehdin tekemään putkijarrun ja ottamaan koiran vastaan enkku putkelta. Siihen Jenna totesi: noilla jaloilla ehdit mihin vain ja niin minä ehdinkin :D Putkijarruun kokeiltiin uutta juttua mitä en ole aiemmin tehnyt. Pysäytysvartalolla, oli hyvin tehokas kun sain vain sen oikea aikaiseksi. Tätä pitää vielä kokeilla uudemman kerran myös Fyran kanssa. Cincolla kyllä kierrokset nousi niin korkalle että se teki elämänsä toisen lentokeinun :O Ensimmäinen tapahtui yli vuosi sitten Lotan hallilla ja nyt tapahtui sama uudelleen. Yritti kyllä pysähtyä, mutta ei vaan saanut pidettyä vauhtia kurissa.

Torstaina lähdettiin Fyran ja Cincon kanssa Turkuun epistelemään. Hieman tuli kiire, mutta hyvin me lopulta ehdittiin. On hieman hankalaa kun on ollut ilman omaa autoa. Tarvii kaikki lähdöt sumplia ja pakata autoon tavarat. Normaalisti kun siellä on kaikki valmiina, ainakin suurin piirtein. Tytöt pääsivät kirmaamaan möllien agilityradan kun kuvittelin etten ehdi kilpaileviin medeihin. Lämmittelylenkin tehtyä olisin hyvin sinne ehtinyt... No mölleissä mentiin sitten oikein vauhdikkaasti. Molemmille oikein hyvät radat ja palkkaukset. Saatiin vielä tehtyä ulkona olevaa kisaavien rataa myös. Siellä hieman palkkaisin maalisuoraa sekä keppejä. Hyvät harkkatreenit :)

k%C3%A4nny8%20009.jpg

Episläiset Cinco ja Fyra