Lomalla oltiin siis kesäkuun puolella 16 päivää joista 10 päivää oltiin reissussa: Oulu, Tanska ja Jyväskylä. Yli 4000km tuli istuttua autossa loman aikana. Kohtuullinen määrä :D Töihin oli mukava palata takaisin ja aika nopeasti alkoi jälleen arkipyörimään.

Yhdet aksatreenit ollaan käyty heinäkuun aikana ja ne oli Tiina Jaakkolan pitämät. Koulutus oli meidän kentällä ja tehtiin Agirodun Open Class rataa. Jaoin oman yhden koirapaikkani kahdelle koiralle kun ei tarvittu paljoa ns. ohjausta. Hieman testailtiin erilaisia vaihtoehtoja alkuun. Muuten rata oli mukava. Fyran kanssa ei suuremmin virheitä saatu aikaiseksi. Cincon kanssa pituudella pitää käyttää kunnolla ääntä jotta kokoaa paremmin. Olen harvemmin tehnys ns. ihmisnuolta pituudelle. Itseasiassa koko ohjaus on tainnut jäädä treenilistalta pois?. Cincon kanssa myös lopussa ollut putki-häiriö teki tehtävänsä sillä se sujahti sinne muutaman kerran. Piti käyttää jälleen sen omaa nimeä jotta se "heräsi" ohjaukseen mukaan.

Samaisella viikolla oli vanhukset Leenan luona hoidettevana. Molemmat oli sellaisessa kunnossa mitä ne on olleet jo pitkään. Lucas on jäykkä vasemmasta polvesta. Se ei ole niin hyvä kuin oikea. Jännä juttu sillä vasen on se mikä on ensin leikattu. On jäänyt siitä jalasta jotenkin varovaisemmaksi. Duo on kyllä niin puuhevonen kun vaan voi olla. Selkä on tosi jäykkä, mutta luonteeltaan se on vielä terhakas. Tosin kumpikaan vanhuksista ei kovin hyvin enään kuule tai sitten se on vaan hyvin valikoiva :D

Cinco ja Fyra kävivät Kotin Tanjan luona hoidettavana täällä Vorssan toimipisteessä. Ihanaa kun on tälläinen mahdollisuus saada hyvää hoitoa kotipaikkakunnalla. Ei tarvitse ajella mihinkään sitä varten. Molemmat likat oli kaulastaan jumissa. Cinco nyt kiskaisee usein pupujen ja muiden lintujen perään. Sillä onkin nyt kesäaikana valjaat ettei pää lähde kokonaan irti. Fyran kaulajumi saattaa olla samoista asioista sillä se lähtee välillä siihen kiskontaan mukaan (mikä on todella ärsyttävää!). Cincolla oli keskiselässä jumittumaa ja Fyralla lantiossa missä sillä on ollut aiemminkin. Vaihdoin viikko sitten Fyralle kuivaruokamerkkiä kun tuntui etten vaan saanut nykyistä sopimaan. Olen kyseistä merkistä kokeillut Fyralle kolmea eri ruokaa ja se ei vaan sovi. Nyt kokeillaan uutta ruokaa ja vaikuttaa ainakin ensi hätään hyvältä. Ainakin Tanja sanoi ettei kroppa ole niin tukkoinen. Katsotaan nyt miten uusi ruokaa Fyralle sopii, tällä hetkellä ainakin näyttää hyvältä :)

k%C3%A4nny10%20023.jpg

Cinco käsittelyssä.

k%C3%A4nny10%20024.jpg

Fyra.

k%C3%A4nny10%20025.jpg

Fyraa käsitellään ja Cinco tahtoo olla lähellä <3