Keskiviikkona Lucas kävi ajelemassa takalistonsa Outin luona. Edellinen kerta oli helmikuussa joten pyllykarva oli kyllä ehtinyt kasvaa aika pitkäksi... Lucas on kyllä aina niin iloinen kun pääsee Outin luokse. Voi leijonahepuli sentään <3 Sydän lyö niin kovaa että pelkään sen saavan kohtauksen kun touhuttaa niin paljon. Tunnissa rääsyläisestä kuoriutui jälleen aito leijona!. Kiitos Outille.

Eipä uskoisi että Lucas on jo yli 13-vuotta. Kuvissa ennen ja jälkeen trimmin :) Rusetti päässä on aivan uusi. Lucas sai sen tuliaisen juhannuksen Tanskan reissulta. Katsotaan kuinka kauan se säilyy ilman että se hukkuu :P Lucas on mestari hukkamaan pinnejä...

k%C3%A4nny10%20026.jpg

Ennen trimmiä ja...

k%C3%A4nny10%20029.jpg

k%C3%A4nny10%20031.jpg

jälkeen <3

Illalla oli vielä aksatreenit kentällä. Kouluttamassa Tiina Jaakkola. Mulla oli kaksi koira paikkaa ja sai sitten juosta ihan kiitettävästi. Kahden tunnin treenit ja viisi koiraa ryhmässä. Puolitoista viikkoa kestänyt flunssa vei kyllä voimia, mutta ihmeesti sitä jaksoi porhaltaa siltikin. Rata oli haastava, keskieurooppalaista tyyliä. Paljon esteiden ohituksia eli leijeröintejä. Luulin ettei ne tule meiltä onnistumaan, mutta kyllä ne onnistui!. Yhtä jaakotus+ törkkäys kohtaa sain kyllä hinkata todella kauan. Tytöt haki todella herkästi sen takaakiertona. Ei saanut mennä liian lähelle hyppyä ja tehdä vain pieni "kanannokkaisu" kohti estettä. Helpommin sanottu kuin tehty :D Lopuksi toisessa setissä tehtiin rata nollana läpi. Cinco onnistui, mutta Fyra kosahti tuohon vaikeaan kohtaan. Se lukitsi sen hypyn jälkeen jo puomin kun piti oikealle kääntyä. Hyvät oli treenit!. Tykkään kovin Tiinan tavasta kouluttaa ja tsempata koira + ohjaajia. Aina jotain positiivista sanottavaa.