Viime maanantaina oli kentällä vuorossa karkkipussikisat jotka oli samalla seuranmestaruuden toinen osakilpailu. Mun koko koirajengi (4 kpl) osallistui taistoon mukaan. Duo ja Lucas veteraaneissa ja Fyra sekä Cinco tietty kilpailevissa medeissä.

Tällä kertaa veteraanit aloittivat taistelun. Ulla oli suunnitellut just sopivan radan tälläisille 12- ja 13-vuotiaille koiravanhuksille.Oli paljon hyppyjä ja putkia. Taisi yhteensä olla 15 estettä radalla?. Duo oli jälleen aivan pähkinöinä kun se pääsi radalle mukaan. Voi sitä intoa ja haukuntaa. Rimojahan ei hypyissä ollut joten se vaan juoksi tai teki jonkun näköisen hyppyliikkeen kohdalla. Duolle tuli yksi kielto putkelta kun olin hieman myöhässä ja veto ei toiminut. Olisi pitänyt vaan valssata!. Lucas lähti Duon jälkeen heti perään ja se oli taas ennen lähtöä sitä mieltä että hän vaan haistelee, mutta starttiviivalla pappakoira terästäytyi ja lähti kovaa kipittämään. Saparomiehen ja mun kunto loppui toiseksi viimeisellä putkella, mutta kyllä me silti radalta nolla tempaistiin!. Aika vaan oli 11s hitaampi kuin Duolla :'D

Kilpailevien rata oli haastava. Oli välistä vetoa ja ansaestettä. Sai kyllä ihan tosissaan vääntää. Fyra meni mun tytöistä ekana ja se teki ihan kivan radan loppuosaan asti kunnes jäin hieman päällejuoksussa jälkeen enkä saanut tökkäistyä hypylle ja Manki lähti lukemaan edessä olevaa A-estettä. Saatiin hypyltä kielto ja lopulta saatiin se myös suoritettua.  Veti vaan koko hypyn ympäri ennen sitä. Cinco oli sitten hetimiten perään ja se on villi :O Sen näki jo autosta otattaessa, että nyt keulii. Niin hän se sitten teki... Alku oli hyvä johonkin 9. esteelle asti kunnes se pamahti väärälle esteelle putkeen josta se bongasi vielä toisen putken :P Loppu radalla se bongasi A:n ja palkkasi itsensä sen jälkeen putkeen :D

Lopuksi oli palkintojen jako jossa mun veteraanit otti kaksoisvoiton :D Lucas voitti ja Duo oli toinen. Kilpailevissa medeissä Fyra otti sitten voiton. Joten kolme karkkipussia tienattiin. Hyvä mun koirat :)

Tiistaina ajeltiin iltasella vapaapäivän kunniaksi Lempäälään Takkujen kentälle epiksiin. Oltiin ihan hyvissä ajoin paikalla ja päivän radat oli tosi virtaviivaisia sekä kivoja. Ilmoitin Fyran ja Cincon mölleihin ja kilpailevien radoille. Saatiin hyvää treeniä ja ensimmäistä kertaa ikinä Fyralla oli tosi hyvät ja nopeat kepit kisoissa!. Alkaa treeni tuottamaan tulosta :) Hyvä me, hyvä hönöt!