Tiistaina käytin Cincon hieronnassa meille uudella tuttavuudellla Kultahännän Sannalla hieronnassa. Halusin tarkastaa Cincon kun liukastui Ruotsissa nurmikentällä heinäkuussa. Ponnisti hypylle ja toinen takatassu lipesi alle. Kaatui riman päälle kyljeltään. Meidän piti käydä jo edellisellä viikolla, mutta ampparin piston vuoksi mun piti siirtää aikaa.

Hieman mietitytti mitä Cinco hieronnasta tykkää. Sitä on kyllä käsitelty ostaopaattisesti pikku-pennusta asti. No turhaa minä mitään pohdin. Sisälle se se meni häntä kaarella ja heittäytyi käsittelymatolle kyljelleen :D Hieman me sitä naurettiin kun selvästi tiesi mistä on kyse. Tehtiin ensin haastattelu, missä kirjattiin kaikki ylös jonka jälkeen aloitettiin käsittely. Cinco oli kyllä tosi reipas <3 Antoi taas niin hienosti käsitellä itseään. Kaulassa oli jumitusta samaten kun vasemmalla puolella lanne-ja selkärangan liitoskohdassa. Sopisi hyvin siihen liukastumiseen. Samaten ylimenoalue oli jumissa toiselta puolelta. Sanna sanoi, että ei välttämättä saa sitä auki ekalla kerralla jos koira ei anna kunnolla käsitellä. Tekee kuulma kipeää. Cinco makasi kiltisti paikallaan ja antoi käsitellä senkin hyvin. Pari kertaa nosti päätänsä ja mulkaisi että oletko tosissas :D Oli kyllä oikein positiivinen kokemus ja varmasti mennään toiste. Varsinkin näissä akuuteissa tapauksissa todella hyvä kun ajan saa nopeasti eikä tarvitse kauemmas ajella :)

hieronta.jpg

Loppu viikosta tehtiin kevyttä juoksulenkkiä ja viikonloppuna käytiin vähän treenailemassa. Perjantaina tehtiin hyppyjumppaa ja lauantaina töiden jälkeen kontaktien palkkaamista jota on tullut liian vähän tehtyä kesän aikana. Oli kyllä hyvät hönötreenit eikä kai suuremmin tehty mitään väärin? ;)