Keskiviikkona päästiin Jaakkolan Tiinan koulutukseen kentälle. Mulla oli kaksi paikkaa varattuna ja sain kirmailla molempien tyttöjen kanssa. Olipa hauska ja virtaviivainen rata. Sai kyllä vääntää, mutta sopivassa määrin myös juoksemista. Treenit meni kokonaisuudessaan hyvin. Fyra-Maisteri teki radan heti ekalla kerralla nollalla läpi <3 Tehtiin sitten hieman eri tekniikoilla rata läpi. Olipa kivaa! Cincon kanssa saatiin myös hyvät treenit. Se kyllä mennä vipelsi minkä kintuistaan pääsi. Keppien sijaan meinasi kyllä muutamaan otteeseen mennä putkeen. Oli hyvät treenit!

majakka.jpg

Perävaunu edellä ja panssarivaunu takana <3

Torstaina oli kiireinen vapaapäivä. Kummallista kun buukkaa kalenterin täyteen kun on arkivapaa. No kaikki saatiin tehtyä ja päästiin vielä kentälle pikaisesti treenaamaan rallyä. Fyra teki VOI-luokkaa ihan hyvällä menestyksellä. Se kyllä osaa ellen mä sössisi niiden sääntöjen takia :/ Cinco oli myös AVO-luokassa varsin pätevä. Ei edes kuppi mennyt nurin vaikka radalla oli aksahyppy :D

Viikonloppu vietettiin töissä. Hieman käytiin lauantai-iltana ja sunnuntai aamuna hönöttämässä kentällä. Tehtiin Tiinan radasta yhtä pätkää kepeille. Tehtiin vielä kiusaa niin että imutettiin ensin putkeen ja palkattiin hyppyjumpan jälkeen. Sen jälkeen vasta piti mennä kepeille mitä palkattiin. Fyra saatiin hyvin ansaan ekalla kerralla sinne se pamahti uudelleen putkeen perävalot vilkkuen. Cinco osasi :O Ei mitään ongelmaa. Kiva tehdä pientä kokeilua niin että koirat joutuu oikeasti ajattelemaan ja kuuntelemaan. Hyvät oli treenit molempina päivinä :)