rally3.jpg

Viikko sitten lauantaina oli meidän omalla kentällä rallytokokilpailut jotka olivat samalla myös Pussikoirien seuranmestaruudet. Aamulla aloitettiin mestariluokalla ja päivää jatkettiin alokkaaseen. Kentällä oltiin heti aamusta talkoilemassa ja jatkettiin pilkkuun asti. Välillä päästiin myös kisaamaan. Tuomarina kilpailuissa toimi meille uusi tuttavuus Anna Klingenberg.

rally.jpg

Fyra kilpaili Voittajassa. Mielestäni haastellinen rata, ehkä päivän kaikista luokista vaikein. Alokas ja Avoinluokka oli suorastaan helpot. Joo-o oltaisiin me sieltä hyväksytty tulos saatu ellei jälleen ohjaaja joka ei ole lukenut sääntöjä olisi mokannut. Pujottelussa (8.) hukkasin Fyran ja se oli mun takana. Päätin sen uusia kun en ollut vielä seuraavalla kyltillä. No saatiin sitten hylätty koska olin jo poistunut suoritusalueelta. Joten heihei 84p ja hyväksytty tulos... Olen nyt kaksi kertaa itse kämmännyt omaan virheeseen sen tuloksen. Alkaa hieman ottamaan jo kupolista. ARGH!. Fyra oli kuitenkin pätevä ja osasi kaikki niin hyvin kun voi. Se ei onneksi tiedä sitä että tulos oli ohjaajan mokan vuoksi hylätty.

rally5.jpg

rally2.jpg

Cinco kilpaili Avoimessa luokassa toista kertaa. Rata oli suorastaan helppo. Pikku Cimo oli vaan ollut viikolla vähän kipeä kun ampiainen pisti silmään ja raasu oli silmäpuoli pari päivää. Oli työpäivän aikana pistänyt ja oli aivan turvoksissa kun pääsin kotiin. En edes heti huomannut pistojälkeä. Pistoksen seurauksena tuli huonovointisuutta. Onneksi meni ihan paastolla ja maitohappotabuilla ohitse.

Cincon Avo-luokan rata oli ihan ok. Meni nätisti ja oli hiljaa koko radan ajan. Yhdeltä kyltilä tuli -10v kun Cinco ei kääntynyt vasemmalle mun kanssa yhtä aikaa (6. kyltti) . En uusinut koska, Fyran radasta opin jälleen sen etten uusi mitään... Tulokseksi saatiin 87p ja taisi olla sijalla 5./17. Samalla saatiin Forssan Pussikoirien Avo-luokan mestaruus :) Hyvä Cinco <3

rally4.jpg

Cinco Forssan Pussikoirien Avo-Mestari pisteillä 87p.